BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian

Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong

Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!

Home Page 2018-05-16T10:33:39+00:00
Design

Why Bateriku.com?

We do free delivery, check and install. Pay just the price of newly installed battery. Our big coverage area – Klang Valley & Shah Alam and other places in Malaysia, 7:00 AM to 1:00 AM 365 days a year. Big numbers of Troopers and MOTEC (Mobile Technicians). More than 100K satisfied customers. Delivery to your incident location, offices or even to your doorstep and etc. We offer many quality batteries at affordable price. We provide a floating battery while inspecting your old battery.

Sliders

Many Contact Numbers

Call these numbers.  We are much delighted to answer to your request.

1-300-22-2324

012-938 8621 | 011-5675 6728 | 011-5675 6729

BOOKING ASSIST!
Options

Battery Type Check

Get the right battery for your car. One that must. Find the battery that corresponds to your car/ vehicle.  Check it at bateriku.com

Battery Type Check

MaGIC startup alumni collaborate to help ease Malaysia’s car woes

May 8th, 2018|Comments Off on MaGIC startup alumni collaborate to help ease Malaysia’s car woes

Creates a high impact solution for parking payment, battery replacement and car servicing JomParking and SERV participated in the Global Accelerator Programme 2017 ON APRIL 26 a smart partnership between MaGIC alumni SERV and JomParking with Bateriku.com was announced with the aim of bringing [...]

MaGIC alumni collaborates to ease driver’s issues

May 5th, 2018|0 Comments

Malaysian Global Innovation & Creativity Centre (MaGIC) startup alumni, Serv and JomParking, have announced a smart partnership with Bateriku.com, to provide convenience to drivers in terms of parking payment, battery replacement and car servicing. Serv is a company that provides a mobile car service [...]

3 PERKARA ANDA PERLU TAHU TENTANG MASALAH PEMANDUAN KERETA DI KUALA LUMPUR

April 30th, 2018|Comments Off on 3 PERKARA ANDA PERLU TAHU TENTANG MASALAH PEMANDUAN KERETA DI KUALA LUMPUR

Memandu di Kuala Lumpur sudah tentunya bukan sesuatu yang mudah. Bagi mereka yang biasa memandu pastinya lebih arif dan dapat menangani tahap ‘stress’ yang dihadapi kerana sudah lali dengan trafik dan sikap pemanduan pengguna lain.  Walaupun servis – servis E-hailing seperti Grab boleh didapati dengan [...]

Kereta Tak Boleh Start? Bateriku.com Boleh Bantu Anda

April 25th, 2018|0 Comments

Pada bulan Mac yang lepas, dalam kekalutan nak pergi ke pejabat dalam masa yang sama nak bawa anak saya yang demam, sesuatu yang tidak terduga berlaku.  Dah siap kunci pintu pagar semua dah, sekali tu kereta tak boleh nak start pulak.  Ternyata bateri kereta telah [...]

  • Mohd Zarin Blog

Bateriku.com Bantu Ketika Bateri Kong

April 18th, 2018|Comments Off on Bateriku.com Bantu Ketika Bateri Kong

Kalau dadulu kereta tidak boleh  start berpunca dari bateri “kong”,  saya akan panggil kawan-kawan atau pun ahli keluarga untuk tolong belikan bateri atau pun pinjamkan kereta untuk jump sementara untuk di bawa ke bengkel. Masalahnya adalah bukan semua orang ada jumper dan bukan semua kedai [...]

Kereta tak boleh start ?Jangan panik hubungi Bateriku.com di Johor

April 8th, 2018|0 Comments

Aku jenis memang tak tahu banyak tentang kereta lagi-lagi bab engin dan sekitarnya. Tahu start engine dan jalan dan basic penjagaan je aku tahulah. Cuti biasalah aku pergi jalan-jalan bawa mak aku. Nak balik, dengan hati berbunga-bunga, start kereta tak boleh hidup naik gelabah aku. [...]