Pengalaman Penuh Panik Apabila Bateri Kong DiMalam Hari Di Melaka

/, Kad Kredit/ debit, Malam, Masalah bateri/Pengalaman Penuh Panik Apabila Bateri Kong DiMalam Hari Di Melaka

Pengalaman Penuh Panik Apabila Bateri Kong DiMalam Hari Di Melaka

Assalamualaikum, teringat pula semalam kawan kemaskini di laman sosialnya tentang pengalaman dia bateri kong di Melaka.  Perempuan pula tu, sendirian memang menangis tak berlagu. Dia minta tolong jadi acik cadangkan bateriku.com.
Ada pengalaman ke acik ?
Serious pernah terjadi, masa itu acik dan kawan-kawan ke Melaka untuk menghadiri konvo.  Jadi hari sebelumnya niat di hati nak jalan-jalan ke bandar bersejarah ini.  Pertama sekali kami pergi tengok wayang, bila balik tu tiba-tiba kereta tak boleh start, dah la malam hari, bateri kong ke ? Matilah nak!
Masing-masing tak tahu tentang kereta, jadi kami minta tolong seorang brother nie tengok-tengokkan. Dia kata ini bateri kong nie!  Kat Melaka nie tak banyak kedai kawasan nie.
Kena jumping, tapi dia tak ada jumping tersebut.  Tetiba dia keluarkan sekeping kertas yang terdapat no telefon.
” Telefon bateriku.com ini boleh checkkan bateri dan bantu, katanya”  Jadi apalagi terus telefon  1 800 22 2324 dan nyatakan lokasi.
Tanpa berlengah lagi, ternampak van warna hijau menghampiri.  Ramah orangnya, tanpa lengahkan masa staff tersebut terus check.  Soalan pertama aku lontarkan , bang apa yang rosak?  Mahal tak kalau nak tukar?
Katanya, oh bateri problem, kalau tukar pun harga serendah  RM125.00  Fuh bila dengar tarik nafas lega kerana harganya sangat berpatutan, lagi-lagi hujung bulan nie.  Aku tanya lagi , bang kalau bateri tukar bateri sedia ada ok lagi kena charge tak?
Jangan risau perkhidmatan kami, hantar, periksa & pasang adalah percuma. Tiada charge jika bateri masih elok, katanya lagi.  Lega hatiku!
Setelah siap! alamak aku terlupa aku tak ada cash!  Memang kelam kabut dibuatnya .  Aku lupa nak cucuk duit tadi. “Bang saya tak ada cash, abang boleh tunggu tak saya pergi cucuk duit”  kataku pada staf bateriku.
“Eh tak apa, awak ada kad debit atau kad kredit ?  Kalau ada, boleh guna.Kami ada sediakan perkhidmatan bayar guna kad kredit atau kad debit.”
Lega betul dengar, serious aku sangat berpuas hati dengan perkhidmatan mereka dan aku sangat suggestkan pada kamu semua.

Hubungi TOLL FREE untuk lebih lanjut:
1-800-22-2324
Atau
012-  245 8027 – Lembah klang
019 – 699 8279 – Johor Bharu
012 – 685 8727 – Negeri Sembilan
018 – 202 6153 – Melaka

Untuk makluman kamu semua. Bateriku.com kini beroperasi di Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Johor, Melaka, Negeri Sembilan dan Pulau Pinang. Bateriku.com akan sampai ke seluruh Malaysia pada penghujung tahun ini. Waktu beroperasi adalah jam 7:00 pagi sehingga 12:00 tengah malam

2018-05-11T20:33:31+00:004th May 2016|Categories: Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Kad Kredit/ debit, Malam, Masalah bateri|0 Comments

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!