5 SEBAB MEMILIH BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG!

/, Bateriku.com, Established, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Terima Kad Kredit, Trusted/5 SEBAB MEMILIH BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG!

5 SEBAB MEMILIH BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG!

Kenapa perlu pilih bateriku.com ketika bateri kereta kong?

Baru-baru ini, ramai kawan-kawan yang bercerita tentang bateriku.com. Mummy? Dah pernah dah pakai perkhidmatan bateriku.com semasa bateri kereta kong.  Pernah juga menulis kisah baterikereta kong di entri mummy beberapa bulan yang lepas.  Bateriku.com ini terletak di kawasan Mah Sing Kg Melayu Subang (panggilan orang sana).  Tetapi, semasa bateri kereta kami kong tempoh hari. Kami tidak ke pejabat beteriku.com untuk tukar bateri kereta. Tak berbaloi kot nak ke sana semata-mata tukar bateri. Betul,tak?

Apa kaitan bateri kong dengan menggunakan bateriku.com?

Masa bateri kong tempoh hari, mummy hubungi bateriku.com melalui FACEBOOK untuk survey harga.  Bila di bandingkan dengan harga di 3 buah kedai sekitar Kajang. Mummy dapati, bateri kereta kering brand Century NS60L di bateri.com jauh lebih murah. Berikut adalah perbezaan harga yang telah mummy survey:
Kedai A (model yang sama) : RM220 siap pasang, tidak ambil trade in bateri lama, kena pergi ke bengkel kereta untuk pemasangan.
Kedai B (model yang sama) : RM210 siap pasang, ambil trade in bateri lama, kena pergi ke bengkel kereta untuk pemasangan.
Kedai C (model yang sama) : RM219 siap pasang, tidak ambil trade in bateri lama dan kena pergi ke bengkel kereta untuk pemasangan.
BATERIKU.COM (model yang sama) : RM195 siap pasang, ambil trade in bateri lama, datang ke tempat ANDA!
Ada perkhidmatan PERCUMA pulak tu!
  1. bateriku.com penyediakan perkhidmatan cek bateri secara PERCUMA
  2. bateriku.com ada membuat servis penghantaran PERCUMA

Jadi, kenapa mummy suka perkhidmatan bateriku.com?

5 SEBAB MEMILIH BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG!

  1. Harga lebih murah jika dibandingkan dengan tempat/servis lain.
  2. Company ini dah established dan trusted.
  3. PERCUMA hantar – periksa – pasang.
  4. TIDAK PERLU beli bateri dan tiada caj sekiranya bateri kereta masih elok.
  5. Boleh gunakan kad debit atau kredit untuk membayar.

Petikan dari: Blog Bicara Mummy

Leave A Comment

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!