Bateri Kereta Kong? Terus Ingat Bateriku.com

/, Cawangan seluruh Malaysia, Tow truck/Bateri Kereta Kong? Terus Ingat Bateriku.com

Bateri Kereta Kong? Terus Ingat Bateriku.com

Kereta cik en dah 2 kali tukar bateri. Walaupun baru berusia 5 tahun.  Ingat lagi kali pertama bateri kereta kong. Masa itu cik en di Sungai Petani.  Cik en mengiringi arwah sahabat baik abah cik en.  Dalam keadaan kecemasan, cik en terus ke sana bersama keluarga dan terlupa untuk check air bateri.  Kereta cik en masih menggunakan bateri basah.  Masa nak balik ke Perak, cik en cuba hidupkan tapi tak boleh, tapi dari bunyi dah tau dah, bateri kereta kong. Masa itu mulalah gabra semacam sebabnya dah malam, kedai dah tutup. Kali pertama pulak itu. Tiba tiba cik en teringat dengan Bateriku.com .  Nasib ada Bateriku.com

Siapa Bateriku.com

Merupakan perkhidmatan yang ditawarkan oleh Green Inisiatif Sdn Bhd kepada pelanggan pelanggan yang mempunyai masalah bateri kereta dimana saja berlaku. Terdapat cawangan mereka di Johor, Melaka, Negeri Sembilan, Selangor,Kuala Lumpur, Perak, Pulau Pinang, Kedah dan Perlis.

Kenapa Bateriku.com menjadi pilihan bila bateri kereta kong

  • Harga tetap, murah dan semestinya tak ada caj caj tersembunyi.
    – Kalau korang perasan kan, kalau korang beli apa apa pun, yang dinyatakan hanyalah harga permulaann.  Lepas itu mulalah ada caj pemasangan la, caj penghantaran la.  Tapi dengan Bateriku.com ini harganya tetap dan murah berbanding pesaing mereka yang lain.
  • Semestinya penghantaran, check bateri kereta korang serta pemasangan PERCUMA. Hanya bayar harga bateri saja.
    – Macam cik en terangkan sebelum ini, korang hanya bayar harga bateri yang ditukar sahaja. Yang lain PERCUMA
  • Vin Battery.
    – Yang ini cik en baru tahu, setiap bateri ada VIN. Apa itu Vin?  VIN ialah Vehicle Identification Number, kod unik bersama nombor siri digunakan oleh industri Atomotif untuk mengenalpasti kenderaan bermotor.
  • Big Battery.
  • Ada di mana mana saja dari Perlis hingga ke Johor Bahru.
    – So kalau korang tinggal di mana mana saja, korang boleh dapatkan perkhidmatan Bateriku.com ini.  Mungkin korang berasal dari Perak macam cik en dan bercuti di Johor.  So tak perlu cik en pening kepala nak cari mekanik di Johor ini.  Bukannya cik en tahu kat mana ada workshop kan.  Sebabnya hanya bercuti.  So hubungi Bateriku.com.  Senang dan mudah.
  • Mobile Technician (MOTEC) yang terlatih, berpengalaman dan ramah serta boleh dipercayai.
    – Mobile Technician ini yang akan datang jumpa korang. Dan macam cik en ini, dah la perempuan, semestinya kita was was kan?  Lelaki pulak tu, tapi dengan Bateriku.com ini korang jangan risau, mereka sangat dipercayai dan berpengalaman.
  • Warantinya pula lama dari 12 hingga 30 bulan dan servisnya di cawangan mereka.
    – Selalunya cik en kalau beli bateri, warranty hanya 12 bulan je, lepas itu dah habis warranti, tapi dengan Bateriku.com ini pula boleh sampai 30 bulan.  Dan kalau nak tuntut boleh ke cawangan cawangan mereka di setiap negeri.
  • Waktu servis bermula 7:00 pagi hingga 1:00 pagi.
    Kalau bab bateri kong ini bukan tentu masa, pagi pagi nak pergi kerja juga nak buat halnya.  So Bateriku.com ini akan mula servis mereka seawal 7 pagi hingga 1 pagi.
  • Kalau korang ada persatuan macam kelab kereta ke, jkkk taman atau badan badan korporat, mereka boleh juga buat Program #FreeChecking secara PERCUMA (bergantung pada tempahan).
    – Yang ini kalau korang yang de team team kereta ke, boleh la dapatkan #FreeChecking ini.  Jadikan dalam tentitif program korang.

Sangat Mudah Untuk Hubungi Bateriku.com 

TOLL FREE – 1 800 22 2324
Whatsapps – 012 245 8027

Untuk kawasan Lembah Klang, Perak, Pulau Pinang, Kedah dan Perlis

http://bateriku.wasap.my

Untuk kawasan Negeri Sembilan, Melaka dan Johor

http://baterikuselatan.wasap.my

Download apps di Google Play Store dan Apple App Store

Mobil App BATERIKU.COM – Mudah, cepat & anda boleh “track” pergerakan Mobile Tecnician kami.


NAK TUKAR BATERI KERETA? #JanganTukarDulu

MUNGKIN BATERI OK LAGI! #DapatkanKepastian #GetSecondOpinion

JIMATKAN DUIT ANDA

Panggil BATERIKU.COM @ Tol Free 1-800-22-2324 | Whatsapp 012-245-8027 & 019-699-8279

Mereka datang ke lokasi anda | Pemeriksaan PERCUMA | Tidak perlu beli bateri & DIJAMIN tiada sebarang caj sekiranya bateri anda masih elok.

Isnin ~ Ahad | 7am~1am | Johor ke Perlis

Anda berminat menyertai BATERIKU.COM di seluruh negara ??  Sila mohon secara on-line di www.bateriku.com & Dealer & Runner ( Full Time/Part Time/Freelance) & Rakan Wokshop & Rakan Tow Truck

Petikan dari: Nurfuzie.com Blog

2018-05-13T18:10:10+00:0019th April 2017|Categories: 7:00 pagi - 1:00 pagi, Cawangan seluruh Malaysia, Tow truck|0 Comments

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!