BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian

Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong

Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!

Bateri kereta kong di Bangi, dapatkan servis dari bateriku.com

Home/At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle/Bateri kereta kong di Bangi, dapatkan servis dari bateriku.com

Bateri kereta kong di Bangi, dapatkan servis dari bateriku.com

Teringat cerita minggu lepas masa nak pergi bandar jalan sesak. Aku macam pelik jugak kenapa jalan jem. Timbul lah rasa pelik dalam hati tu. Terfikir ada roadblock ke? Tetapi rupanya ada sebuah kereta rosak. Tak boleh nak start. Mesti kereta dia bateri kong. Dok perhati tengok signal pun tak menyala. Lampu emergency pun takde. Ayah aku cakap laa, selalunya kalau bateri kong kereta tak boleh nak start enjin..
Hah cerita pasal bateri kereta kong, aku teringat satu cerita masa pergi Bangi dulu, kereta kawan aku pun bateri kereta dia kong. Kebetulan sangat kan nak jadi masa aku ada. Masa tu kami kat rumah dan baru je nak keluar berjimba-jimba kat KL. Tapi dah tetiba pulak kereta tak boleh nak start enjin. Panik jugak la kami masa tu sebab tak tahu nak buat apa kan.
Lepas tu aku tengok kawan aku sorang ni dok ushar kat tab dia. Dia nampak rilek je. Aku tengok la dia cam ada call seseorang. Tak berapa lama kemudian datang la sebuah motor macam dalam gambar kat bawah ni. Sebijik macam ni lah.
Abang tu pakai kemas wei. Pakai macam uniform gitu haa. Aku ni dok khusyuk la jugak tengok abang tu buat kerja. Pakai vest bateriku.com. Pakai kasut smart. Pakai sarung tangan elok je. Cara kerja abang tu memang teliti la. Perhati satu persatu betul aku ni kan. Yelah.. Nak tengok macam mana cara dia buat kerja. Kalau bagus boleh rekemenkan kat orang lain. Haaa gitu..
Dia buat kerja cepat tau. Sekejap je dah siap dia baiki. Kereta pun boleh hidup semula. Wujud rasa kagum weh. Macam tak percaya. Cepat dan pantas. Harga pon ok. Aku cuba la survey dekat web, memang harga bateriku.com ni yang termurah. Bila aku tengok dekat facebook bateriku.com ni, aku tak jumpa pun bad review pasal company mereka. Kira memang boleh dipercayai sangat.

bateriku.com
Mesti ada yang tertanya-tanya kan, apa benda la bateriku.com ni? Aku pun pada mulanya memang pelik jugak la pasal bateriku.com ni tapi selepas itu aku pun cuba laa godek-godek website mereka. Bateriku.com merupakan sebuah perkhidmatan menghantar bateri kereta termasuk pemasangan secara percuma kepada setiap pelanggan. Harga bateri yang ditawarkan adalah murah dan berpatutatn jika dibandingkan dengan servis yang lain.

Untuk pengetahuan korang juga, bateriku.com kini beroperasi di Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Johor, Melaka, Negeri Sembilan dan Pulau Pinang. Negeri lain macam mana pulak? Jangan risau, bateriku.com akan sampai ke seluruh Malaysia pada penghujung tahun ini. Waktu beroperasi adalah jam 7 pagi sehingga 12 tengah malam.

Jadi, kalau korang ada masalah bateri kereta kong, aku memang cadangkan kat korang untuk dapatkan khidmat dari bateri.com ni. Memang berbaloi dan puas hati. Nak tahu sebab apa aku cadangkan kat korang pilih bateriku.com? Meh aku bagitahu korang..

Kelebihan Menggunakan Servis Bateriku.com

1. Harga lebih murah jika dibandingkan dengan tempat atau servis lain
Harga bateri yang ditawarkan di bateriku.com memang murah jika dibandingkan dengan tempat lain. Memang berbaloi jika anda mendapatkan khidmat dari bateriku.com ini. Disamping dapat menjimatkan wang, anda juga dijamin dengan barangan yang berkualiti dari bateriku.com.

2. bateriku.com merupakan sebuah syarikat yang kukuh dan dipercayai
Ramai yang telah telah menggunakan khidmat dari bateriku.com ini dan ternyata kebanyakan dari pelanggan yang menggunakan servis mereka sangat berpuas hati dengan setiap layanan dan servis yang disediakan.

3. Servis penghantaran, pemeriksaan dan pemasangan adalah PERCUMA
Semua orang suka benda percuma kan? Bateriku.com menyediakan servis percuma untuk setiap penghantaran, pemeriksaan dan pemasangan. Anda hanya perlu bayar harga bateri sahaja. Bukankah itu sudah menjimatkan duit anda?

4. TIDAK PERLU beli bateri dan tiada caj sekiranya bateri kereta masih elok
Bateriku.com akan memeriksa bateri kereta anda terlebih dahulu sebelum melakukan penukaran. Sekiranya bateri kereta anda masih elok, anda tidak perlu risau untuk membayar servis pemeriksaan kerana bateriku.com tidak mengenakan sebarang bayaran untuk pemeriksaan.

5. Pembayaran juga boleh dibuat melalui debit dan kredit card
Jika anda tiada cash di tangan, anda tidak perlu tergesa-gesa ke mesin ATM untuk mengeluarkan wang sebaliknya anda boleh membuat khidmat bayaran dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda. Mudah kan?

Untuk sebarang maklumat lanjut atau berminat untuk menggunakan khidmat bateriku.com, anda boleh lihat maklumat di bawah:
Telefon : 1-300-22-2324
Whatsapp : 012-245 8027
Fax : 03-78430106
Emel : info@bateriku.com
Laman Sesawangwww.bateriku.com
Dipetik dari: Blog Izzati Suhaide
2018-04-21T02:28:27+00:00 31st July 2017|Categories: At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle|Comments Off on Bateri kereta kong di Bangi, dapatkan servis dari bateriku.com