Bateri kereta kong di Bangi, dapatkan servis dari bateriku.com

/, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle/Bateri kereta kong di Bangi, dapatkan servis dari bateriku.com

Bateri kereta kong di Bangi, dapatkan servis dari bateriku.com

Teringat cerita minggu lepas masa hendak pergi bandar tetapi jalan sesak.  Aku macam pelik jugak kenapa jalan begitu jem.  Timbullah rasa pelik dalam hati ini. Terfikir ada road block kah? Tetapi rupa-rupanya ada sebuah kereta rosak. Tak boleh hendak start.  Mesti kereta dia bateri kong. Duduk perhati tengok signal pun tidak menyala. Lampu emergency pun tak ada. Ayah aku cakap, selalunya kalau bateri kong kereta tidak boleh hendak start enjin.
 
Cerita pasal bateri kereta kong, aku teringat satu cerita masa pergi Bangi duhulu.  Kereta kawan aku pun bateri kereta dia kong. Kebetulan sangatkan hendak jadi masa aku ada bersama. Masa itu kami di rumah dan baru sahaja keluar keluar berjimba-jimba di Kuala Lumpur. Tapi tiba-tiba pula kereta tidak boleh hendak start enjin. Panik jugaklah kami masa itu sebab tidak tahu hendak buat apa-apa.
 
Lepas itu aku tengok kawan aku seorang ini duduk surf di tab dia.  Dia nampak rilek sahaja.  Aku tengok dia macam ada call seseorang.  Tidak berapa lama kemudian datanglah sebuah motor macam dalam gambar di bawah ini. Sebijik macam inilah.
 
Abang itu pakai kemas.  Pakai macam uniform begitu.  Aku ini duduk khusyuklah juga tengok abang itu buat kerja. Pakai vest bateriku.com. Pakai kasut smart. Pakai sarung tangan elok sahaja. Cara kerja abang tu memang teliti. Perhati satu persatu betul aku ini kan. Yelah… hendak tengok macamana cara dia buat kerja. Kalau bagus boleh rekomenkan kepada orang lain. Ha ha begitu.
 
Dia buat kerja cepat tahu. Sekejap sahaja sudah siap dia baiki. Kereta pun boleh hidup semula. Wujud rasa kagum. Macam tidak percaya. Cepat dan pantas. Harga pun ok. Aku cubalah survey dekat web, memang harga bateriku.com ini yang termurah.  Bila aku tengok dekat facebook bateriku.com ini, aku tidak jumpa pun bad review pasal company mereka. Kira memang boleh dipercayai sangat.
 

bateriku.com
Mesti ada yang tertanya-tanyakan, apa bendalahbateriku.com ini? Aku pun pada mulanya memang pelik jugalah pasal bateriku.com ini tapi selepas itu aku pun cubalah godek-godek website mereka. Bateriku.com merupakan sebuah perkhidmatan menghantar bateri kereta termasuk pemasangan secara percuma kepada setiap pelanggan. Harga bateri yang ditawarkan adalah murah dan berpatutatn jika dibandingkan dengan servis yang lain.

Untuk pengetahuan korang juga, bateriku.com kini beroperasi di Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Johor, Melaka, Negeri Sembilan dan Pulau Pinang. Negeri lain macam mana pulak? Jangan risau, bateriku.com akan sampai ke seluruh Malaysia pada penghujung tahun ini. Waktu beroperasi adalah jam 7 pagi sehingga 12 tengah malam.

Jadi, kalau korang ada masalah bateri kereta kong, aku memang cadangkan korang untuk dapatkan khidmat dari bateri.com ni. Memang berbaloi dan puas hati. Hendak tahu sebab apa aku cadangkan kepada korang pilih bateriku.com? MAri aku bagitahu korang.

Kelebihan Menggunakan Servis Bateriku.com

1. Harga lebih murah jika dibandingkan dengan tempat atau servis lain
Harga bateri yang ditawarkan di bateriku.com memang murah jika dibandingkan dengan tempat lain. Memang berbaloi jika anda mendapatkan khidmat dari bateriku.com ini. Disamping dapat menjimatkan wang, anda juga dijamin dengan barangan yang berkualiti dari bateriku.com.

2. bateriku.com merupakan sebuah syarikat yang kukuh dan dipercayai
Ramai yang telah telah menggunakan khidmat dari bateriku.com ini dan ternyata kebanyakan dari pelanggan yang menggunakan servis mereka sangat berpuas hati dengan setiap layanan dan servis yang disediakan.

3. Servis penghantaran, pemeriksaan dan pemasangan adalah PERCUMA
Semua orang suka benda percuma kan? Bateriku.com menyediakan servis percuma untuk setiap penghantaran, pemeriksaan dan pemasangan. Anda hanya perlu bayar harga bateri sahaja. Bukankah itu sudah menjimatkan duit anda?

4. TIDAK PERLU beli bateri dan tiada caj sekiranya bateri kereta masih elok
Bateriku.com akan memeriksa bateri kereta anda terlebih dahulu sebelum melakukan penukaran. Sekiranya bateri kereta anda masih elok, anda tidak perlu risau untuk membayar servis pemeriksaan kerana bateriku.com tidak mengenakan sebarang bayaran untuk pemeriksaan.

5. Pembayaran juga boleh dibuat melalui debit dan kredit card
Jika anda tiada cash di tangan, anda tidak perlu tergesa-gesa ke mesin ATM untuk mengeluarkan wang sebaliknya anda boleh membuat khidmat bayaran dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda. Mudah kan?

 
Untuk sebarang maklumat lanjut atau berminat untuk menggunakan khidmat bateriku.com, anda boleh lihat maklumat di bawah:
 
Telefon : 1-300-22-2324
Whatsapp : 012-245 8027
Fax : 03-78430106
Emel : info@bateriku.com
Laman Sesawangwww.bateriku.com
 
Dipetik dari: Blog Izzati Suhaide
 
 
2019-01-26T06:12:59+00:0031st July 2017|Categories: At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle|0 Comments

Leave A Comment

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!