BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian

Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong

Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!

Bila wanita tukar bateri kereta semudah tukar Hand bag

Home/1300222324, At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle/Bila wanita tukar bateri kereta semudah tukar Hand bag

Bila wanita tukar bateri kereta semudah tukar Hand bag

Orang perempuan memang jarang ambil tahu pasal kereta.  Saya dulu masa mula-mula beli kereta memang zero knowledge pasal kereta.  Masa itu arwah ayah yang tolong serviskan itu dan ini.  Tapi pada masa yang sama, arwah ayah memang ada ajarkan pasai enjin kereta.  Cuma biasalah, i tend to ignore it sebab saya sudah tahu ayah memang sentiasa ada dengan saya.  Sejak ayah meninggal dunia, saya jaga kereta saya sendiri tapi bateri kereta memang idak pernah saya tukar sampailah satu hari bateri kereta kong habis! Panik tidak tahu hendak cakap apa-apa bila bateri kereta kong.

Kisahnya 4 tahun lepas masa buat preparation nak kahwin, saya ke rumah tok imam dengan mak dan ditakdirkan bateri kereta kong.  Cuba start dua tiga kali pun tidak boleh.  Panik tu tidak payah cakap lagi.  Rumah imam pula jauh dari kedai bateri dan mana saya tahu nombor telefon kedai bateri ini yang tidak pernah saya save pun.  Maka terpaksa tebalkan muka minta tolong tok imam tolak kereta.   Dan seminggu lepas itu, part yang paling best masa hendak akad nikah, imam tanya mana satu pengantin perempuan yang bateri kereta kong dekat rumah saya hari itu.  Siap pakai microphone masjid pulak.

Sejak itu saya memang sangat risau kalau bateri kereta habis, memang dekat hendak habis jangka hayat bateri sahaja saya pasti tukar.  Risau bateri kereta kong tengah jalan.

BATERIKU.COM
Sekarang ini kita orang perempuan sudah tidak payah risau lagi dengan kejadian bateri kereta habis di tengah jalan sebab ada khidmat servis atau tukar bateri kereta dengan cepat dan mudah.  Cuma dail 1-300-22-2324 dan bercakap dengan operator. Selepas itu pihak Bateriku.com akan datang menyelamat.  Selesai masalah dengan mudah.

Perbezaan Bateriku.Com dengan Worksyop Bateri Biasa

Tidak semua workshop bateri ada menawarkan khidmat direct delivery ke rumah atau kawasan tempat berlaku kerosakan. Selalunya pemilik kereta kena berusaha mencari bengkel atau guna towtruck.  Mahal juga kos itu.

Senang dan mudah, hanya call dan tunggu sahaja pihak bateriku datang.  Tidak perlu risau dan tak perlu ada insiden tolak kereta lagi.  Mereka akan periksa keadaan bateri terlebih dahulu.  Bateri yang masih elok jangka hayatnya tidak perlu ditukar.  Kalau kedai bateri biasa, mereka terus tukar tanpa memeriksanya terlebih dahulu.  Sayang kalau bateri masih elok jangkahayatnya.

Hubungi Bateriku.Com Jika Bateri Kereta Kong
Jadi buat wanita, walaupun kita  suka shopping handbag kasut dan baju, sesekali sekala kena ambil tahu cara hendak shopping bateri kereta jugak.  Tidak perlu pening kepala hafal nama bateri semua, kita cuma perlu save nombor telefon Bateriku.Com 1-300-22-2324  saja dan call bila sahaja diperlukan.

Untuk maklumat lanjut boleh tengok di website bateriku.com atau hubungi mereka di talian 1-300-22-2324
Bateriku.com kini beroperasi di semua negeri kecuali Sabah dan Sarawak. Waktu operasi adalah jam 7:00 pagi sehingga 12:00 tengah malam.
Dipetik dari: Blog Eny Abdullah

 

By | 2018-04-21T02:28:01+00:00 July 31st, 2017|Categories: 1300222324, At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle|Comments Off on Bila wanita tukar bateri kereta semudah tukar Hand bag