Bateriku.com Review

/, Cepat, Servis Puas Hati/Bateriku.com Review

Bateriku.com Review

Kalau tetiba kereta tak boleh start disebabkan bateri kong apa yang korang buat?  Mesti gabra kan. Lagi-lagi kalau macam mama yang tak reti sangat tentang kereta ni.  Tau bawa aje haha.   Semalam baby blue mama meragam taknak start masa nak pergi kerja.  Fuh, nasib baik jadi kat rumah.  Tapi mama tak gabra pun sebab dah memang plan nak guna Bateriku.com aje.  Kalau nak tau Bateriku.com Review dari mama meh baca posting mama ni.

Bateri kereta mama memang dah mula menampakkan ciri2 nak kong sejak beberapa minggu dah sebenarnya.  Tapi memang mama tak berkesempatan nak tukar bateri.  Sebab tu mama dah siap2 plan macam mana kalau bateri kong. memang mama nak panggil je Bateriku.com.  Sebab kawan-kawan office mama memang ramai yang guna khidmat Bateriku.com dan semuanya puas hati.

So, semalam bila kereta tak mau start mama pun dengan tenangnya masuk website http://www.bateriku.com, dapatkan no telefon dah terus whatsapp bagitau nak tukar bateri.  Whatsapp mama dijawab segera dan dia bertanya tentang detail bateri mama, seperti dah guna berapa lama, bila kali terakhir tukar, etc.  Last2 dia bagi quotation dengan detail harga bateri.  Bila mama setuju terus di beri profile En Hazri yang akan datang ke rumah mama.

Sekejapan aje bateri mama dah ditukar.  Sebelum ditukar En Hazri check dulu keadaan bateri itu.  Sambil-sambil tu beri penerangan tentang apa yang dilakukan.  Ada juga diberi saranan agar tukar sekali alternator bateri supaya dapat memastikan jangka hayat bateri lebih lama.  Lagipun, kalau nak claim warranty bateri (diberi 18 bulan warranty) kena pastikan alternator berfungsi dengan baik.

So far Alhamdulillah memang mama puas hati dengan servis dari Bateriku.com.  Mama plan kalau kereta satu lagi tu pun meragam, nak guna juga lah Bateriku.com.

Ini adalah details Bateriku.Com
website: http://www.bateriku.com
email: customersupport@bateriku.com
Toll free: 1-800-22-2324
hp no: 012-245 8027

Petikan dari: Mamapipie Blog

2018-05-24T08:33:59+00:0027th December 2017|Categories: Bateriku.com, Cepat, Servis Puas Hati|0 Comments

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!