Bateriku.com | Bateri Kereta Kong? Part 2

/, Google Play, Hantar Periksa Pasang PERCUMA/Bateriku.com | Bateri Kereta Kong? Part 2

Bateriku.com | Bateri Kereta Kong? Part 2

Bateriku.com Penyelamat Bateri Kong 

On my previous entry, Mak ada cerita tentang macam mana Bateriku.com save my day kan. Jadi this time mak nak kongsi info tentang servis ni. Harap bermanfaat.

Tentang Bateriku.com
Bateriku.com adalah servis penghantaran dan pemasangan bateri secara percuma dimana kita boleh panggil mereka untuk datang dan periksa bateri kereta kita. Hanya perlu bayar harga bateri jika ianya perlu diganti. Kalau tak perlu ganti apa-apa, tak perlu bayar.

Ada 3 cara untuk panggil Bateriku.com;
Hotline: 1300-22-2324
Whatsapp: 012-245 8027 atau;
Aplikasi telefon pintar yang anda boleh download melalui Google Play Store atau Apple App Store.

Mak rasa semua orang perlu ada app ni sebab with this app you can track crew arrival through the app built-in map dan boleh tengok history/warranty status. Mudah bukan?

Selain di Johor, Bateriku.com juga menawarkan perkhidmatan di beberapa buah negeri yang lain seperti di Pelabuhan Klang, Kuala Lumpur, Selangor, Negeri Sembilan, Perak, Pulau Pinang, Kedah Perlis dan bakal sampai di negeri lain juga.

Bagi yang berada di Johor (Bandaraya JB, Pasir Gudang, Masai, Plentong, Skudai, Kota Tinggi hingga Taman Saujana) boleh terus call Uncle Rauf yang Mak cerita dekat post mak sebelum ni.

Beroperasi dari jam 7 pagi sehingga 12 tengah malam; 365 hari setahun, dan tiada surchaj tambahan kalau kereta awak kong tengah malam atau hari hujan sekalipun.

Kenapa pilih Bateriku.com?

  • Penghantaran, memeriksa dan pemasangan percuma
  • Bayar HANYA harga bateri yang baharu dipasang.
  • Kawasan liputan yang besar.
  • Penghantaran ke lokasi kejadian, di pejabat atau ke rumah dan lain-lain tempat.
  • Menawarkan banyak bateri berkualiti pada harga yang berpatutan. Ada 2 jenis: Amron dan Century dan ada WARANTI.
  • Menyediakan bateri apung ketika memeriksa bateri lama anda, jadi tak perlu risau.
  • WARANTI bateri sehingga 18 bulan dan boleh claim di mana-mana cawangan Bateriku.com seluruh negara. Tak perlu resit.
  • Boleh bayar guna kad kredit/debit.

Untuk Maklumat lanjut, hubungi Bateriku.com di;

Hotline: 1300-22-2324 / 012-2458027 (Whatsapp)
Emel: customersupport@bateriku.com
Web: www.bateriku.com

Ikuti Bateriku.com di media sosial untuk info dan promosi terbaru;

Jadi jangan risau kalau bateri anda kong lepas ni. Bateriku.com kan ada.  Till then, Salam.

Dipetik dari: ceritamak.com Blog

2018-05-08T09:36:22+00:0017th February 2018|Categories: AppStore, Google Play, Hantar Periksa Pasang PERCUMA|Comments Off on Bateriku.com | Bateri Kereta Kong? Part 2

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!