Kereta tak boleh start ?Jangan panik hubungi Bateriku.com di Johor

/, Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA/Kereta tak boleh start ?Jangan panik hubungi Bateriku.com di Johor

Kereta tak boleh start ?Jangan panik hubungi Bateriku.com di Johor

Aku jenis memang tak tahu banyak tentang kereta lagi-lagi bab engin dan sekitarnya. Tahu start engine dan jalan dan basic penjagaan je aku tahulah. Cuti biasalah aku pergi jalan-jalan bawa mak aku. Nak balik, dengan hati berbunga-bunga, start kereta tak boleh hidup naik gelabah aku.

Ya Allah kenapa kereta aku nie ?

Berpeluh-peluh aku rasa.Bateri aku kong nie, cetus hati aku.

Cepat-cepat aku tanya dalaam group whatsapp dan ramai cadangkan bateriku.com. Tapi bateriku.com ada ke di johor ?

Cepat aku telefon 1300-22-2324. Bertanyakan adakah bateriku.com cover untuk area Johor ?

Alhamdulilah, cover.Jadi setlah temujanji dan beritahu kereta jenis apa.Kawasan mereka cover di sekitar kawasan saujana kota tinggi, tiram, johor bahru, pasir  gudang dan kawasan lain-lain.

Lega rasa.

Paling penting mereka akan bagitahu estimate masa mereka akan tiba.

Setibanya mereka, pertama sekali mereka akan check bateri.Setelah itu mereka akan check menggunakan alat mereka. Setelah melihat bacaan dan advice untuk tukar. Maka tukarlahh.

Aku sempat juga berborak-borak dengannya.Katanya kadang  kereta tak boleh start bukan sebab bateri sahaja. Bila bacaan bateri okey tetapi masih boleh hidup kadang kala di sebabkan  alternator, starter, grounding dan sebagainya.

Siap aku tanya, kalau kita call untuk pemeriksaan bateri dan dapat tahu masalah lain bukan dari bateri akan di kenakan caj ?

Tidak di kenakan caj untuk pemeriksaan tersebut, tetapi kalau masalah itu dari bateri hanya bayar harga bateri sahaja.Jawab staff tersebut.

Macam aku masa itu tak bawa duit, gelabah betul. Tapi tak risau pembayaran bole di lakukan  kad kredit & kad debit.

Aku cerita pengalaman aku, kalau jadi dengan korang semua. Jangan gelabah dan tenang. Telefon bateriku.com , mereka akan membantu.

Untuk lebih detail seperti di bawah :

Call : 1-300-22-2324
Facebook : Bateriku.com

Petikan Dari: Akupenghibur.com Blog

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!