amin

/Amin Rozahan .

About Amin Rozahan .

This author has not yet filled in any details.
So far Amin Rozahan . has created 3 blog entries.

Guna Alasan Bateri Kereta Habis !

2019-01-17T09:19:05+00:0017th January 2019|Categories: Uncategorized|

Manusia zaman sekarang memang susah nak percaya, orang-orang macam ni lah yang buatkan kita jadi was-was nak hulurkan bantuan pada mereka yang betul-betul dalam kesusahan. Harap lepas ni korang semua tak buntu dengan pasangan ini sebab mereka dah terang-terang menipu, gunakan  alasan yang sama untuk ‘pow’ duit orang lain. Menurut pengalaman pengguna Twitter ini, suaminya dah ‘terkena’ dua [...]

WARNA NYA MANJA TAPI ISI PADU… OREN, TAPI POWER…

2019-01-15T08:48:30+00:0015th January 2019|Categories: #BalikKampung, #DapatkanKepastian, Bateri jenama, Bateriku.com, Masalah bateri|

Lambakan jenama bateri kereta dipasaran sekarang buat abang tertanya-tanya. Pandai ke pengguna semua nak pilih yang mana baik yang mana x? kalau ikut kan sebelum Abang kerja dalam industri bateri kereta ni. Abang pilih yang murah je. Cost effective. Bukan selalu tukar pun. Rata-rata orang fikir macam tu. Tapi sebenarnya kalau kita rekod bila kita [...]

TIADA LAGI TRANSAKSI TUNAI SELEPAS 2020. SUDAHKAH KITA BERSEDIA?

2019-01-11T17:31:40+00:0011th January 2019|Categories: Bateriku.com, e-wallet, Kad Kredit/ debit, No husstle, Powering Green Solutions|

Umum kita tahu. Sejak 2015  syarikat-syarikat  ‘E-Wallet’ tumbuh bak cendawan. Syarikat gergasi seperti Touch & Go juga tidak berkecuali bersaing merebut tempat dan di sektor perbankan pula sibuk mempromosi  system QR code yang mungkin mengantikan sistem Kad credit. Ya.. kita dalam era ‘reformasi’ system pembayaran/perbankan digital atau ‘Cashless’ payment. Abg Asid yakin kalau Kita tak [...]

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!