BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian

Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong

Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!

1300222324

Home/1300222324

3 PERKARA ANDA PERLU TAHU TENTANG MASALAH PEMANDUAN KERETA DI KUALA LUMPUR

2018-05-02T09:12:48+00:00 30th April 2018|Categories: 1300222324, At location, Bateri kong, Car battery delivery, Free deliver check install, Harga murah, Masalah bateri, Masalah Parkir, Masalah Servis, Tiada caj tersembunyi|

Memandu di Kuala Lumpur sudah tentunya bukan sesuatu yang mudah. Bagi mereka yang biasa memandu pastinya lebih arif dan dapat menangani tahap ‘stress’ yang dihadapi kerana sudah lali dengan trafik dan sikap pemanduan pengguna lain.  Walaupun servis – servis E-hailing seperti Grab boleh didapati dengan mudah di kawasan Kuala Lumpur, namun peratusan pengguna jalanraya yang lebih [...]

Comments Off on 3 PERKARA ANDA PERLU TAHU TENTANG MASALAH PEMANDUAN KERETA DI KUALA LUMPUR

Tips Penjagaan Bateri Yang Betul Dari Bateriku.Com

2018-05-08T09:37:02+00:00 17th February 2018|Categories: 1300222324, Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Mudah, Tips|

Sakit hati tau bila lelaki asyik kata perempuan bukan tau tentang kereta, nak baiki kereta apatah lagi.. Bukan tak tau tapi saja ja tak nak ambil tau sebab kalau perempuan tahu semua, buat apa ada orang lelaki di sebelah. Kitaorang just nak bagi korang jadi lebih gagah dan perkasa jer.. kahkah. Okaylah mommy mengaku bab-bab kereta [...]

Comments Off on Tips Penjagaan Bateri Yang Betul Dari Bateriku.Com

Bateriku.com Penyelamat Bateri Kereta Kong Kat Tengah Jalan

2018-05-02T09:12:54+00:00 11th February 2018|Categories: 1300222324, Bateri kong, Car battery delivery, Free Check-up, Free deliver check install, Harga murah, Kad Kredit/ debit|

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم (Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang) Bateriku.com Penyelamat Bateri Kereta Kong Kat Tengah Jalan | Hari Jumaat, hari minggu di Johor... Gaji awal weyhhh bulan ni bagi kakitangan kerajaan... Jadi, memandangkan gaji awal kena buat bajet dapur awal. Kang ada yang kebulur belum sampai gaji akan datang. Awal-awal pagi lagi [...]

Comments Off on Bateriku.com Penyelamat Bateri Kereta Kong Kat Tengah Jalan

Bila wanita tukar bateri kereta semudah tukar Hand bag

2018-04-21T02:28:01+00:00 31st July 2017|Categories: 1300222324, At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle|

Orang perempuan memang jarang ambil tahu pasal kereta.  Saya dulu masa mula-mula beli kereta memang zero knowledge pasal kereta.  Masa itu arwah ayah yang tolong serviskan itu dan ini.  Tapi pada masa yang sama, arwah ayah memang ada ajarkan pasai enjin kereta.  Cuma biasalah, i tend to ignore it sebab saya sudah tahu ayah memang sentiasa [...]

Comments Off on Bila wanita tukar bateri kereta semudah tukar Hand bag