7:00 pagi – 1:00 pagi

/7:00 pagi - 1:00 pagi

Bateriku.com Servis 7:00 AM – 1:00 AM 365 hari setahun. Tidak perlu risau lagi.

2019-01-26T06:13:25+00:005th February 2018|Categories: 1300222324, 7:00 pagi - 1:00 pagi, Established, Free deliver check install, Harga bateri murah, Jangan Panik, Jimatkan Duit Anda, lokasi kejadian, Mudah, Servis Puas Hati|

Semalam detik cemas berlaku, bila kereta ibu kena clamp  tapi dia takde cash nak bayar.  Aku dengan gagah dan penuh semangat nak pergi selamatkan ibu. Alih-alih kereta tak boleh start.  Hak alahhh... Lama lepas tu ibu call cakap tak payah pegi sebab ibu dah jalan pegi atm.  Sian ibu dah lah sakit lutut.  Sobs. Berbalik [...]

Bateri Kereta Kong? Terus Ingat Bateriku.com

2019-01-26T06:12:53+00:0019th April 2017|Categories: 7:00 pagi - 1:00 pagi, Cawangan seluruh Malaysia, Tow truck|

Kereta cik en dah 2 kali tukar bateri. Walaupun baru berusia 5 tahun.  Ingat lagi kali pertama bateri kereta kong. Masa itu cik en di Sungai Petani.  Cik en mengiringi arwah sahabat baik abah cik en.  Dalam keadaan kecemasan, cik en terus ke sana bersama keluarga dan terlupa untuk check air bateri.  Kereta cik en [...]

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!