At location

/At location

MaGIC startup alumni collaborate to help ease Malaysia’s car woes

2019-01-26T06:14:54+00:008th May 2018|Categories: At location, Bateriku.com, JomParking, Partnership, Serv|

Creates a high impact solution for parking payment, battery replacement and car servicing JomParking and SERV participated in the Global Accelerator Programme 2017 ON APRIL 26 a smart partnership between MaGIC alumni SERV and JomParking with Bateriku.com was announced with the aim of bringing convenience to Malaysia’s drivers. The startups, each possessing a distinct expertise, [...]

3 THINGS YOU NEED TO KNOW ABOUT CAR HANDLING PROBLEMS IN KUALA LUMPUR

2019-01-27T01:48:14+00:001st May 2018|Categories: 1300222324, At location, Bateri kong, Battery problems, Car battery delivery, Free deliver check install, Harga murah, Masalah bateri, Masalah Parkir, Masalah Servis, Parking problems, Service problems, Tiada caj tersembunyi|

Driving in Kuala Lumpur is certainly not easy.  For those who are familiar with the course, they are more intelligent and can handle the stress levels encountered because they are already immune with the traffic and other users' driving attitudes.  Although E-hailing services like Grab are easily accessible in Kuala Lumpur, the percentage of road [...]

3 PERKARA ANDA PERLU TAHU TENTANG MASALAH PEMANDUAN KERETA DI KUALA LUMPUR

2019-01-27T01:52:04+00:0030th April 2018|Categories: 1300222324, At location, Bateri kong, Car battery delivery, Free deliver check install, Harga murah, Masalah bateri, Masalah Parkir, Masalah Servis, Tiada caj tersembunyi|

Memandu di Kuala Lumpur sudah tentunya bukan sesuatu yang mudah. Bagi mereka yang biasa memandu pastinya lebih arif dan dapat menangani tahap ‘stress’ yang dihadapi kerana sudah lali dengan keadaan trafik dan sikap pemanduan pengguna lain.  Walaupun servis – servis E-hailing seperti Grab boleh didapati dengan mudah di kawasan Kuala Lumpur, namun peratusan pengguna jalanraya yang [...]

Kereta Tak Boleh Start Di Penang? Panggil Je Bateriku.com

2019-01-26T06:16:01+00:0020th February 2018|Categories: At location, Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Masalah bateri, Mudah|

Kereta Tak Boleh Start Di Penang? Panggil Je Bateriku.com Jumaat lepas, adik cik en, ayang ajak cik en ke Pulau Pinang sebabnya dia nak hantar barang kawan dia kat Seberang Jaya Penang. Cik en asalnya malas nak pergi sebabnya masa ini cik en nak berehat rehat sebabnya jadual cik en sangat [...]

Avoiding Lateness

2019-01-26T06:13:12+00:0031st July 2017|Categories: At location, Free Check-up, Free deliver check install|

Keep Your Lateness in Check with Bateriku.com When your car suddenly decided to give up on you, Bateriku is here to get you in check. Life can be crazy at times especially for someone like me who is always on the run. There are so many places to go to and things to get done along [...]

Bila wanita tukar bateri kereta semudah tukar Hand bag

2019-01-26T06:13:06+00:0031st July 2017|Categories: 1300222324, At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle|

Orang perempuan memang jarang ambil tahu pasal kereta.  Saya dulu masa mula-mula beli kereta memang zero knowledge pasal kereta.  Masa itu arwah ayah yang tolong serviskan itu dan ini.  Tapi pada masa yang sama, arwah ayah memang ada ajarkan pasai enjin kereta.  Cuma biasalah, i tend to ignore it sebab saya sudah tahu ayah memang sentiasa [...]

Bateri kereta kong di Bangi, dapatkan servis dari bateriku.com

2019-01-26T06:12:59+00:0031st July 2017|Categories: At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle|

Teringat cerita minggu lepas masa hendak pergi bandar tetapi jalan sesak.  Aku macam pelik jugak kenapa jalan begitu jem.  Timbullah rasa pelik dalam hati ini. Terfikir ada road block kah? Tetapi rupa-rupanya ada sebuah kereta rosak. Tak boleh hendak start.  Mesti kereta dia bateri kong. Duduk perhati tengok signal pun tidak menyala. Lampu emergency pun tak [...]

Review Gunakan Servis Bateriku.com: Tukar Bateri Kereta Dengan Mudah

2019-01-26T06:12:21+00:006th October 2016|Categories: 5 bintang, At location, Bateriku.com, Preferred time, Soalan lazim|

Assalamualaikum semua Pernah tak bateri kereta korang lemah atau kong terus??? Mesti panik kan. Nanie tak suka sangat bila situasi macam tu. Mesti nervous sendiri. Lagi-lagi kalau bateri kong waktu malam. Dengan bengkel dah tutup, mekanik mesti charge lebih. Kopak woi! Kawasan gelap dan tak selamat. Semua serba serbi menakutkan. So, baru-baru ni di FB, [...]

Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada!

2019-01-26T06:11:31+00:005th May 2016|Categories: 5 Kelebihan bateriku, At location, Bateri kong, Bateriku.com, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga murah, Masalah bateri, Mudah|

Assalamualaikum semua!  Jom cerita pasal bateri kereta kong hari ni!  Bukan apa, korang pernah terfikir tak... kalau tiba-tiba bateri kereta tak berfungsi kat tepi jalan, korang akan buat apa pada situasi terdesak macam tu?  Pagi-pagi keluar dari rumah dengan niat suci nak drive pergi ke tempat kerja, tiba-tiba pulak bateri kereta spoil buat hal.. apa [...]

Bateri Kereta Kong di Putrajaya

2019-01-26T06:11:01+00:005th May 2016|Categories: At location, Bateri kong, Harga murah, Kad Kredit/ debit, Mudah, Syarikat yang kukuh, Tiada caj tersembunyi|

Semalam chatting di Whatsapp dengan salah seorang rakan yang menetap di kawasan Shah Alam. Bila dah dapat chatting, macam-macam cerita keluar.  Seronok betul kami bertukar-tukar cerita.  Dia cerita, bersiar-siar di Putrajaya sampai bateri kereta kong.  Tu la nak berjalan jauh tapi tak periksa keadaan kereta dulu. Perempuan kan.  Tahu pandu je, bahagian enjin jarang nak [...]

Servis Pemeriksaan Dan Penghantaran Bateri Kereta Secara Percuma Ke Seluruh Selangor & Kuala Lumpur!

2019-01-26T06:08:23+00:0029th September 2015|Categories: At location, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Masalah Servis, Mudah, Tiada caj tersembunyi|

Seperti hari-hari biasa, anda bangun awal pagi untuk ke tempat kerja.  Anda bergegas turun, ambil beg dan menuju ke kereta anda.  Setelah masuk ke dalam kereta, memperbetulkan tempat duduk, anda memulas kunci untuk menghidupkan enjin… …dan enjin kereta anda tidak mahu hidup! Pantas mata anda tertumpu ke bahagian dashboard untuk mencari sebarang indicator.  Satu hembusan [...]

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!