BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian

Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong

Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!

Bateriku.com

Home/Bateriku.com

Right Battery Type for Your Car/ Vehicle (Jenis Bateri Sepadan dengan Kereta/ Kenderaan Anda)

2018-09-05T18:37:13+00:00 5th September 2018|Categories: Bateri jenama, Bateri kong, Bateriku.com, Car Battery Type, Jenis Bateri Kereta, The Right Battery Type for your car|

Alado A160  -  DIN55 QQ  -  DIN55   Alfa Alfasud 1.3, 1.4, 1.5 & Ti - DIN55 Alfasud Green Clover - DIN55 Alfasud Sprint Veloce Alfa33 - DIN55 Berlina 1750 2000 - DIN55 Alfetta 2.0L Turbo Diesel - DIN55 Guiletta 2.0L - DIN55 Alfetta Motronic 2.0 2.5 GTV2000 - DIN55 Alfetta GTV 2000 - DIN55 [...]

Comments Off on Right Battery Type for Your Car/ Vehicle (Jenis Bateri Sepadan dengan Kereta/ Kenderaan Anda)

Salam AidilFitri 1439H

2018-06-11T03:50:05+00:00 11th June 2018|Categories: #BalikKampung, Bateriku.com, Ingat orang yang tersayang, Panduan berhemah, Salam AidilFitri 1439H|

SALAM AIDILFITRI Sempena kedatangan 1 Syawal 1439H tahun ini, saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri, hari kemenangan kita selepas berpuasa sebulan Ramadhan kepada seluruh pelanggan Muslim yang menyokong bateriku.com .  Ucapan jutaan terima kasih juga kepada seluruh warga Malaysia yang sudi menggunakan perkhidmatan Bateriku.com. Saya dan semua warga kerja BATERIKU.COM memohon ampun dan maaf di atas [...]

Comments Off on Salam AidilFitri 1439H

MaGIC startup alumni collaborate to help ease Malaysia’s car woes

2018-05-08T09:35:48+00:00 8th May 2018|Categories: At location, Bateriku.com, JomParking, Partnership, Serv|

Creates a high impact solution for parking payment, battery replacement and car servicing JomParking and SERV participated in the Global Accelerator Programme 2017 ON APRIL 26 a smart partnership between MaGIC alumni SERV and JomParking with Bateriku.com was announced with the aim of bringing convenience to Malaysia’s drivers. The startups, each possessing a distinct expertise, [...]

Comments Off on MaGIC startup alumni collaborate to help ease Malaysia’s car woes

MaGIC alumni collaborates to ease driver’s issues

2018-05-09T11:37:47+00:00 5th May 2018|Categories: Bateriku.com, Ease driver's issues, JomParking, MaGIC, Serv, Smart partnership|

Malaysian Global Innovation & Creativity Centre (MaGIC) startup alumni, Serv and JomParking, have announced a smart partnership with Bateriku.com, to provide convenience to drivers in terms of parking payment, battery replacement and car servicing. Serv is a company that provides a mobile car service concept, while JomParking is a mobile application that aids car owners [...]

Kereta tak boleh start ?Jangan panik hubungi Bateriku.com di Johor

2018-05-12T04:07:22+00:00 8th April 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA|

Aku jenis memang tak tahu banyak tentang kereta lagi-lagi bab engin dan sekitarnya. Tahu start engine dan jalan dan basic penjagaan je aku tahulah. Cuti biasalah aku pergi jalan-jalan bawa mak aku. Nak balik, dengan hati berbunga-bunga, start kereta tak boleh hidup naik gelabah aku. Ya Allah kenapa kereta aku nie ? Berpeluh-peluh aku rasa.Bateri aku [...]

Servis Bateriku Di Penang Dengan Harga Bateri Kereta Murah

2018-05-08T09:36:03+00:00 22nd February 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga murah, Masalah bateri|

Assalamualaikum. Siapa yang pakai kereta tapi tak pernah ada masalah bateri kereta kong? Saya tak sebut beli kereta sebabnya bila pinjam kereta orang sekalipun kadang kita berhadapan dengan masalah bateri kereta kong. Cerita mengenai bateri kereta kong ni saya nak kongsikan pengalaman menggunakan servis Bateriku.com di Penang dengan harga bateri kereta murah. Boleh dikatakan bateri kereta [...]

Comments Off on Servis Bateriku Di Penang Dengan Harga Bateri Kereta Murah

Perjalanan Lebih Lancar Dengan Bateriku.com

2018-05-08T09:36:11+00:00 21st February 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA|

Cuti Panjang Bersama Keluarga Awal tahun lagi dah sibuk dengan planning cuti. Suka sangat akak kalau ada cuti umum yang bersambung-sambung dengan cuti hujung minggu. Mesti boleh plan cuti panjang bersama keluarga.  Masa inilah anak-anak semua ada di sisi ibu ayah, mereka pun pasti teruja nak bercuti panjang bersama keluarga. Tiada perancangan untuk keluar jauh [...]

Comments Off on Perjalanan Lebih Lancar Dengan Bateriku.com

Kereta Tak Boleh Start Di Penang? Panggil Je Bateriku.com

2018-05-08T04:46:15+00:00 20th February 2018|Categories: At location, Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Masalah bateri, Mudah|

Kereta Tak Boleh Start Di Penang? Panggil Je Bateriku.com Jumaat lepas, adik cik en, ayang ajak cik en ke Pulau Pinang sebabnya dia nak hantar barang kawan dia kat Seberang Jaya Penang. Cik en asalnya malas nak pergi sebabnya masa ini cik en nak berehat rehat sebabnya jadual cik en sangat [...]

KERETA PROBLEM? BATERI KERETA KONG? JANGAN RISAU BATERIKU.COM AKAN BANTU ANDA!

2018-05-14T17:43:18+00:00 18th February 2018|Categories: Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA|

Salam dan Hai semua, Kereta Problem? Bateri kereta Kong? Jangan risau Bateriku.com akan bantu anda! Korang pernah tak berada dalam keadaan di mana anda pandu kereta anda ke pejabat, mall, balik kampung, di kawasan rumah ataupun mana-mana sahaja, tiba-tiba kereta anda bermasalah tak boleh start. Anda mula dah gelabah dan risau bukan? Selalunya masalah kereta tak [...]

Tips Penjagaan Bateri Yang Betul Dari Bateriku.Com

2018-05-08T09:37:02+00:00 17th February 2018|Categories: 1300222324, Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Mudah, Tips|

Sakit hati tau bila lelaki asyik kata perempuan bukan tau tentang kereta, nak baiki kereta apatah lagi.. Bukan tak tau tapi saja ja tak nak ambil tau sebab kalau perempuan tahu semua, buat apa ada orang lelaki di sebelah. Kitaorang just nak bagi korang jadi lebih gagah dan perkasa jer.. kahkah. Okaylah mommy mengaku bab-bab kereta [...]

Comments Off on Tips Penjagaan Bateri Yang Betul Dari Bateriku.Com

Baterikucom Wira Bateri Bila Kecemasan

2018-05-08T09:36:30+00:00 16th February 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free Check-up, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Tiada caj tersembunyi|

Assalamualaikum Bateriku.com Wira Bateri Bila Kecemasan Last weekend Marsha sekeluarga balik kampung suami menjenguk mertua di kampung. Biasalah weekend mestilah kita keluar jenjalan kan. Jadi sabtu lepas planning nak jalan-jalan di Butterworth. Jadi kami keluar bersiar di Bandar Perda. Masa gerak dari umah Mertua keadaan kereta baik dan tiada masalah apa apa. [...]

Comments Off on Baterikucom Wira Bateri Bila Kecemasan

Bateriku.com | Bateri Kereta Kong? Part 1

2018-07-19T05:36:37+00:00 16th February 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Masalah bateri|

Bateriku.com Penyelamat Bateri Kong Pagi Isnin, awak bersilat menyiapkan anak-anak dengan baki 2 jam sebelum jumpa client dekat luar. Masuk kereta awak dah tercungap-cungap minta nyawa dengan jeritan anak-anak sebagai "radio pagi" lagi. Tiba-tiba sikit lagi nak sampai ke rumah babysitter, kereta mati. Mak panik nak! Sendu yang teramat dalam hati [...]

Comments Off on Bateriku.com | Bateri Kereta Kong? Part 1

BATERIKU.COM | PENYELAMAT PANTAS KETIKA ENJIN KERETA TIDAK BOLEH DI HIDUPKAN

2018-05-11T20:50:14+00:00 12th February 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA|

Hai semua.  Alkisahnya di hari jumaat yang lalu apabila berlaku situasi enjin kereta tak hidup. Dah semangat nak keluar lunch dengan member, sekali bila start kereta tak hidup. Cuak dengan panas wei. Berpeluh habis sampai ketiak pun bau ashemm.  Dengan pantasnya terus teringat ada BATERIKU.COM.  Apa lagi, call la BATERIKU.COM. Dengan keadaan jalan di Pulau [...]

Comments Off on BATERIKU.COM | PENYELAMAT PANTAS KETIKA ENJIN KERETA TIDAK BOLEH DI HIDUPKAN

Bateriku.com Review

2018-05-24T08:33:59+00:00 27th December 2017|Categories: Bateriku.com, Cepat, Servis Puas Hati|

Kalau tetiba kereta tak boleh start disebabkan bateri kong apa yang korang buat?  Mesti gabra kan. Lagi-lagi kalau macam mama yang tak reti sangat tentang kereta ni.  Tau bawa aje haha.   Semalam baby blue mama meragam taknak start masa nak pergi kerja.  Fuh, nasib baik jadi kat rumah.  Tapi mama tak gabra pun sebab dah [...]

Review Gunakan Servis Bateriku.com: Tukar Bateri Kereta Dengan Mudah

2018-05-14T18:07:34+00:00 6th October 2016|Categories: 5 bintang, At location, Bateriku.com, Preferred time, Soalan lazim|

Assalamualaikum semua Pernah tak bateri kereta korang lemah atau kong terus??? Mesti panik kan. Nanie tak suka sangat bila situasi macam tu. Mesti nervous sendiri. Lagi-lagi kalau bateri kong waktu malam. Dengan bengkel dah tutup, mekanik mesti charge lebih. Kopak woi! Kawasan gelap dan tak selamat. Semua serba serbi menakutkan. So, baru-baru ni di FB, [...]

Siapakah pengasas Bateriku.com? – The VocketTalk

2018-05-11T16:32:27+00:00 5th September 2016|Categories: Bateriku.com, Pengasas Bateriku.com, The VocketTalk|

Sedikit biodata tentang pengasas Bateriku.com ini, beliau merupakan anak kedua daripada 5 adik beradik, memulakan zaman persekolahan di Sekolah Kebangsaan Seri Kaya, Bota Kiri, Perak.Meneruskan pembelajaran di sekolah berasrama penuh, Sekolah Raja Tun Azlan Shah (SERATAS), Taiping, Perak. Seterusnya, menyambung pengajian di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dan memperolehi Ijazah Sarjana Muda, Kejuruteraan Mekanikal (Aeronautical) pada tahun [...]

Comments Off on Siapakah pengasas Bateriku.com? – The VocketTalk

5 SEBAB MEMILIH BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG!

2018-05-11T16:34:38+00:00 6th May 2016|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Established, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Terima Kad Kredit, Trusted|

Kenapa perlu pilih bateriku.com ketika bateri kereta kong? Baru-baru ini, ramai kawan-kawan yang bercerita tentang bateriku.com. Mummy? Dah pernah dah pakai perkhidmatan bateriku.com semasa bateri kereta kong.  Pernah juga menulis kisah baterikereta kong di entri mummy beberapa bulan yang lepas.  Bateriku.com ini terletak di kawasan Mah Sing Kg Melayu Subang (panggilan orang sana).  Tetapi, semasa bateri kereta [...]

Comments Off on 5 SEBAB MEMILIH BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG!

Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada!

2018-05-11T20:23:07+00:00 5th May 2016|Categories: 5 Kelebihan bateriku, At location, Bateri kong, Bateriku.com, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga murah, Masalah bateri, Mudah|

Assalamualaikum semua!  Jom cerita pasal bateri kereta kong hari ni!  Bukan apa, korang pernah terfikir tak... kalau tiba-tiba bateri kereta tak berfungsi kat tepi jalan, korang akan buat apa pada situasi terdesak macam tu?  Pagi-pagi keluar dari rumah dengan niat suci nak drive pergi ke tempat kerja, tiba-tiba pulak bateri kereta spoil buat hal.. apa [...]

Bateri Kong Cari Bateriku.com

2018-05-11T19:16:18+00:00 5th May 2016|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga bateri murah, Terima Kad Kredit, Uncategorized|

Aku sengaja suka mengusik sorang sahabat aku suatu masa dulu.. "kereta baru pun boleh tersadai..?? haha".  Kereta dia mengalalami masalah bateri kong.  Bateri kong itu maksudnya keadaan sebuah bateri yang lemah kuasanya untuk menghidupkan enjin kenderaan semasa starting.  Bukan semua orang tahu pasal ini. Ikut-ikut sebut bateri kong tapi apa maksud di sebalik perkataan 'kong' [...]

Bateriku.com – Penghantaran Terus dan Pemasangan Bateri Kereta

2018-05-14T12:28:35+00:00 30th December 2014|Categories: Bateri jenama, Bateriku.com, lokasi kejadian|

Harini ingin berkongsi dengan kawan-kawan tentang bateriku.com. Kalau ada masalah bateri kereta di tengah jalan ingatlah bateriku.com.  Sekiranya memerlukan "jumpstart" bateri juga boleh menghubungi  bateriku.com.  Boleh juga hubungi bateriku.com jika enjin kereta "cranks" tapi gagal dihidupkan... Jadi apa lagi mesti nak tahu lebih lanjutkan.. Silalah ke laman web BATERIKU.COM  Antara bait ayat yang tertulis di situ ialah... Bateriku adalah satu lagi [...]