BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian

Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong

Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!

#DapatkanKepastian

Home/#DapatkanKepastian

Bateri Kereta Kong? Anda Jangan Panik Ya, bateriku.com Ada!

By | 2018-05-24T02:51:52+00:00 April 16th, 2017|Categories: #DapatkanKepastian, #getSecondOpinion, #JanganTukarDahulu, Jangan Panik, Jimatkan Duit Anda, lokasi kejadian, Uncategorized|

Kereta bila tetiba je tak boleh nak di hidupkan.  Janganlah panik,  terus mengatakan bateri kereta kong nak tukar bateri kereta.  Kereta bila rosak dan tak boleh nak di hidupkan, ada banyak kemungkinan lain yang menyebabkannya.  Antaranya, minyak habis, starter rosak, alternator tak berfungsi dan macam-macam lagi.  Jadi, jangan ingat setiap kali rosak asyik bateri kereta kong [...]

BATERIKU.COM : Perkhidmatan Percuma Jika Bateri Kereta Kong

By | 2018-05-24T08:51:46+00:00 February 23rd, 2017|Categories: #DapatkanKepastian, #FreeChecking, #getSecondOpinion, #JanganTukarDahulu, Servis bagus|

BATERI KERETA KONG? Haa sudah. Sudah lah kita ni bukan yang jenis tahu pasal kereta tapi bila tiba-tiba je kereta tu nak mati tengah jalan ke atau elok-elok keluar pergi mall, bila nak balik tu kereta tak boleh nak start memang haru. Lebih-lebih lagi kalau pemandunya adalah wanita, haish kalau Ainaa tu ada juga meraung tepi [...]

BateriKu.com Review – Periksa Bateri Kereta Percuma!

By | 2018-05-24T03:37:42+00:00 November 1st, 2015|Categories: #DapatkanKepastian, #getSecondOpinion, #JanganTukarDahulu|

BATERI KERETA KONG?  PANGGIL BATERIKU.COM UNTUK PERIKSA SECARA PERCUMA Pernah tak anda alami pengalaman seperti ini ?  Niat cuma nak hantar servis biasa ajer di bengkel kereta.  Tup – tup pomen bengkel cakap “Bos, bateri kereta nak kong ni , kena tukar bateri sekali" Adoyai... Persoalannya ialah... betul ke bateri kereta tu nak kong, macam [...]