BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian

Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong

Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!

Free Check-up

Home/Free Check-up

Baterikucom Wira Bateri Bila Kecemasan

By | 2018-05-08T09:36:30+00:00 February 16th, 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free Check-up, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Tiada caj tersembunyi|

Assalamualaikum Bateriku.com Wira Bateri Bila Kecemasan Last weekend Marsha sekeluarga balik kampung suami menjenguk mertua di kampung. Biasalah weekend mestilah kita keluar jenjalan kan. Jadi sabtu lepas planning nak jalan-jalan di Butterworth. Jadi kami keluar bersiar di Bandar Perda. Masa gerak dari umah Mertua keadaan kereta baik dan tiada masalah apa apa. [...]

Comments Off on Baterikucom Wira Bateri Bila Kecemasan

Bateriku.com Penyelamat Bateri Kereta Kong Kat Tengah Jalan

By | 2018-05-02T09:12:54+00:00 February 11th, 2018|Categories: 1300222324, Bateri kong, Car battery delivery, Free Check-up, Free deliver check install, Harga murah, Kad Kredit/ debit|

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم (Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang) Bateriku.com Penyelamat Bateri Kereta Kong Kat Tengah Jalan | Hari Jumaat, hari minggu di Johor... Gaji awal weyhhh bulan ni bagi kakitangan kerajaan... Jadi, memandangkan gaji awal kena buat bajet dapur awal. Kang ada yang kebulur belum sampai gaji akan datang. Awal-awal pagi lagi [...]

Comments Off on Bateriku.com Penyelamat Bateri Kereta Kong Kat Tengah Jalan

Avoiding Lateness

By | 2018-04-21T02:27:52+00:00 July 31st, 2017|Categories: At location, Free Check-up, Free deliver check install|

Keep Your Lateness in Check with Bateriku.com When your car suddenly decided to give up on you, Bateriku is here to get you in check. Life can be crazy at times especially for someone like me who is always on the run. There are so many places to go to and things to get done along [...]

Comments Off on Avoiding Lateness

Bila wanita tukar bateri kereta semudah tukar Hand bag

By | 2018-04-21T02:28:01+00:00 July 31st, 2017|Categories: 1300222324, At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle|

Orang perempuan memang jarang ambil tahu pasal kereta.  Saya dulu masa mula-mula beli kereta memang zero knowledge pasal kereta.  Masa itu arwah ayah yang tolong serviskan itu dan ini.  Tapi pada masa yang sama, arwah ayah memang ada ajarkan pasai enjin kereta.  Cuma biasalah, i tend to ignore it sebab saya sudah tahu ayah memang sentiasa [...]

Comments Off on Bila wanita tukar bateri kereta semudah tukar Hand bag

Bateri kereta kong di Bangi, dapatkan servis dari bateriku.com

By | 2018-04-21T02:28:27+00:00 July 31st, 2017|Categories: At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle|

Teringat cerita minggu lepas masa nak pergi bandar jalan sesak. Aku macam pelik jugak kenapa jalan jem. Timbul lah rasa pelik dalam hati tu. Terfikir ada roadblock ke? Tetapi rupanya ada sebuah kereta rosak. Tak boleh nak start. Mesti kereta dia bateri kong. Dok perhati tengok signal pun tak menyala. Lampu emergency pun takde. Ayah aku [...]

Comments Off on Bateri kereta kong di Bangi, dapatkan servis dari bateriku.com

Car Batteries Delivered to your Doorstep – Malaysia SME

By | 2018-05-13T19:10:48+00:00 February 28th, 2015|Categories: Car battery delivery, Free Check-up, Free deliver check install, Great response, Under-promising but over-delivering concept, Untapped market|

Visionary entrepreneur sees opportunity in untapped market Car battery maintenance is something that is often forgotten or taken for granted. Time and time again we would chance upon stalled car with battery-related problems, waiting for help to arrived. What an inconvenience! AT the same time, many also view battery maintenance as a hassle. Since convenience [...]

Comments Off on Car Batteries Delivered to your Doorstep – Malaysia SME