Free Check-up

/Free Check-up

Baterikucom Wira Bateri Bila Kecemasan

2019-01-26T06:13:52+00:0016th February 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free Check-up, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Tiada caj tersembunyi|

Assalamualaikum Bateriku.com Wira Bateri Bila Kecemasan Last weekend Marsha sekeluarga balik kampung suami menjenguk mertua di kampung. Biasalah weekend mestilah kita keluar jenjalan kan. Jadi sabtu lepas planning nak jalan-jalan di Butterworth. Jadi kami keluar bersiar di Bandar Perda. Masa gerak dari umah Mertua keadaan kereta baik dan tiada masalah apa apa. [...]

Bateriku.com Penyelamat Bateri Kereta Kong Kat Tengah Jalan

2019-01-26T06:13:32+00:0011th February 2018|Categories: 1300222324, Bateri kong, Car battery delivery, Free Check-up, Free deliver check install, Harga murah, Kad Kredit/ debit|

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم (Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang) Bateriku.com Penyelamat Bateri Kereta Kong Kat Tengah Jalan | Hari Jumaat, hari minggu di Johor... Gaji awal weyhhh bulan ni bagi kakitangan kerajaan... Jadi, memandangkan gaji awal kena buat bajet dapur awal. Kang ada yang kebulur belum sampai gaji akan datang. Awal-awal pagi lagi [...]

Avoiding Lateness

2019-01-26T06:13:12+00:0031st July 2017|Categories: At location, Free Check-up, Free deliver check install|

Keep Your Lateness in Check with Bateriku.com When your car suddenly decided to give up on you, Bateriku is here to get you in check. Life can be crazy at times especially for someone like me who is always on the run. There are so many places to go to and things to get done along [...]

Bila wanita tukar bateri kereta semudah tukar Hand bag

2019-01-26T06:13:06+00:0031st July 2017|Categories: 1300222324, At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle|

Orang perempuan memang jarang ambil tahu pasal kereta.  Saya dulu masa mula-mula beli kereta memang zero knowledge pasal kereta.  Masa itu arwah ayah yang tolong serviskan itu dan ini.  Tapi pada masa yang sama, arwah ayah memang ada ajarkan pasai enjin kereta.  Cuma biasalah, i tend to ignore it sebab saya sudah tahu ayah memang sentiasa [...]

Bateri kereta kong di Bangi, dapatkan servis dari bateriku.com

2019-01-26T06:12:59+00:0031st July 2017|Categories: At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle|

Teringat cerita minggu lepas masa hendak pergi bandar tetapi jalan sesak.  Aku macam pelik jugak kenapa jalan begitu jem.  Timbullah rasa pelik dalam hati ini. Terfikir ada road block kah? Tetapi rupa-rupanya ada sebuah kereta rosak. Tak boleh hendak start.  Mesti kereta dia bateri kong. Duduk perhati tengok signal pun tidak menyala. Lampu emergency pun tak [...]

Car Batteries Delivered to your Doorstep – Malaysia SME

2019-01-26T06:08:12+00:0028th February 2015|Categories: Car battery delivery, Free Check-up, Free deliver check install, Great response, Under-promising but over-delivering concept, Untapped market|

Visionary entrepreneur sees opportunity in untapped market Car battery maintenance is something that is often forgotten or taken for granted. Time and time again we would chance upon stalled car with battery-related problems, waiting for help to arrived. What an inconvenience! AT the same time, many also view battery maintenance as a hassle. Since convenience [...]

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!