#FreeChecking

/#FreeChecking

Ever wonder what is going to happen when your car breakdown in the middle of the road?

2019-11-29T09:43:51+00:0029th November 2019|Categories: #BalikKampung, #DapatkanKepastian, #FreeChecking|

Pullover to a safe spot If your car breakdown in the middle of the road can be terrifying, so first, do calm yourself and manage the situation properly. Pulling over isn’t the easiest thing to do but try to move your car safely to the side of the road as it will affect the traffic [...]

BATERIKU.COM : Perkhidmatan Percuma Jika Bateri Kereta Kong

2019-01-26T06:12:39+00:0023rd February 2017|Categories: #DapatkanKepastian, #FreeChecking, #getSecondOpinion, #JanganTukarDahulu, Servis bagus|

BATERI KERETA KONG? Haa sudah. Sudah lah kita ni bukan yang jenis tahu pasal kereta tapi bila tiba-tiba je kereta tu nak mati tengah jalan ke atau elok-elok keluar pergi mall, bila nak balik tu kereta tak boleh nak start memang haru. Lebih-lebih lagi kalau pemandunya adalah wanita, haish kalau Ainaa tu ada juga meraung tepi [...]

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!