BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian

Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong

Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!

#FreeChecking

Home/#FreeChecking

BATERIKU.COM : Perkhidmatan Percuma Jika Bateri Kereta Kong

2018-05-24T08:51:46+00:00 23rd February 2017|Categories: #DapatkanKepastian, #FreeChecking, #getSecondOpinion, #JanganTukarDahulu, Servis bagus|

BATERI KERETA KONG? Haa sudah. Sudah lah kita ni bukan yang jenis tahu pasal kereta tapi bila tiba-tiba je kereta tu nak mati tengah jalan ke atau elok-elok keluar pergi mall, bila nak balik tu kereta tak boleh nak start memang haru. Lebih-lebih lagi kalau pemandunya adalah wanita, haish kalau Ainaa tu ada juga meraung tepi [...]