BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian

Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong

Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!

Hantar Periksa Pasang PERCUMA

Home/Hantar Periksa Pasang PERCUMA

Kereta Tak Boleh Start? Bateriku.com Boleh Bantu Anda

By | 2018-05-24T03:24:12+00:00 April 25th, 2018|Categories: Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga murah, Jimatkan Duit Anda, lokasi kejadian|

Pada bulan Mac yang lepas, dalam kekalutan nak pergi ke pejabat dalam masa yang sama nak bawa anak saya yang demam, sesuatu yang tidak terduga berlaku.  Dah siap kunci pintu pagar semua dah, sekali tu kereta tak boleh nak start pulak.  Ternyata bateri kereta telah pun sampai tempoh hayatnya.  Oleh itu terpaksalah diganti, nak ganti pulak [...]

Kereta tak boleh start ?Jangan panik hubungi Bateriku.com di Johor

By | 2018-05-12T04:07:22+00:00 April 8th, 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA|

Aku jenis memang tak tahu banyak tentang kereta lagi-lagi bab engin dan sekitarnya. Tahu start engine dan jalan dan basic penjagaan je aku tahulah. Cuti biasalah aku pergi jalan-jalan bawa mak aku. Nak balik, dengan hati berbunga-bunga, start kereta tak boleh hidup naik gelabah aku. Ya Allah kenapa kereta aku nie ? Berpeluh-peluh aku rasa.Bateri aku [...]

Servis Bateriku Di Penang Dengan Harga Bateri Kereta Murah

By | 2018-05-08T09:36:03+00:00 February 22nd, 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga murah, Masalah bateri|

Assalamualaikum. Siapa yang pakai kereta tapi tak pernah ada masalah bateri kereta kong? Saya tak sebut beli kereta sebabnya bila pinjam kereta orang sekalipun kadang kita berhadapan dengan masalah bateri kereta kong. Cerita mengenai bateri kereta kong ni saya nak kongsikan pengalaman menggunakan servis Bateriku.com di Penang dengan harga bateri kereta murah. Boleh dikatakan bateri kereta [...]

Comments Off on Servis Bateriku Di Penang Dengan Harga Bateri Kereta Murah

Perjalanan Lebih Lancar Dengan Bateriku.com

By | 2018-05-08T09:36:11+00:00 February 21st, 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA|

Cuti Panjang Bersama Keluarga Awal tahun lagi dah sibuk dengan planning cuti. Suka sangat akak kalau ada cuti umum yang bersambung-sambung dengan cuti hujung minggu. Mesti boleh plan cuti panjang bersama keluarga.  Masa inilah anak-anak semua ada di sisi ibu ayah, mereka pun pasti teruja nak bercuti panjang bersama keluarga. Tiada perancangan untuk keluar jauh [...]

Comments Off on Perjalanan Lebih Lancar Dengan Bateriku.com

Kereta Tak Boleh Start Di Penang? Panggil Je Bateriku.com

By | 2018-05-08T04:46:15+00:00 February 20th, 2018|Categories: At location, Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Masalah bateri, Mudah|

Kereta Tak Boleh Start Di Penang? Panggil Je Bateriku.com Jumaat lepas, adik cik en, ayang ajak cik en ke Pulau Pinang sebabnya dia nak hantar barang kawan dia kat Seberang Jaya Penang. Cik en asalnya malas nak pergi sebabnya masa ini cik en nak berehat rehat sebabnya jadual cik en sangat [...]

KERETA PROBLEM? BATERI KERETA KONG? JANGAN RISAU BATERIKU.COM AKAN BANTU ANDA!

By | 2018-05-14T17:43:18+00:00 February 18th, 2018|Categories: Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA|

Salam dan Hai semua, Kereta Problem? Bateri kereta Kong? Jangan risau Bateriku.com akan bantu anda! Korang pernah tak berada dalam keadaan di mana anda pandu kereta anda ke pejabat, mall, balik kampung, di kawasan rumah ataupun mana-mana sahaja, tiba-tiba kereta anda bermasalah tak boleh start. Anda mula dah gelabah dan risau bukan? Selalunya masalah kereta tak [...]

Tips Penjagaan Bateri Yang Betul Dari Bateriku.Com

By | 2018-05-08T09:37:02+00:00 February 17th, 2018|Categories: 1300222324, Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Mudah, Tips|

Sakit hati tau bila lelaki asyik kata perempuan bukan tau tentang kereta, nak baiki kereta apatah lagi.. Bukan tak tau tapi saja ja tak nak ambil tau sebab kalau perempuan tahu semua, buat apa ada orang lelaki di sebelah. Kitaorang just nak bagi korang jadi lebih gagah dan perkasa jer.. kahkah. Okaylah mommy mengaku bab-bab kereta [...]

Comments Off on Tips Penjagaan Bateri Yang Betul Dari Bateriku.Com

Bateriku.com | Bateri Kereta Kong? Part 2

By | 2018-05-08T09:36:22+00:00 February 17th, 2018|Categories: AppStore, Google Play, Hantar Periksa Pasang PERCUMA|

Bateriku.com Penyelamat Bateri Kong  On my previous entry, Mak ada cerita tentang macam mana Bateriku.com save my day kan. Jadi this time mak nak kongsi info tentang servis ni. Harap bermanfaat. Tentang Bateriku.com Bateriku.com adalah servis penghantaran dan pemasangan bateri secara percuma dimana kita boleh panggil mereka untuk datang dan periksa bateri [...]

Comments Off on Bateriku.com | Bateri Kereta Kong? Part 2

Baterikucom Wira Bateri Bila Kecemasan

By | 2018-05-08T09:36:30+00:00 February 16th, 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free Check-up, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Tiada caj tersembunyi|

Assalamualaikum Bateriku.com Wira Bateri Bila Kecemasan Last weekend Marsha sekeluarga balik kampung suami menjenguk mertua di kampung. Biasalah weekend mestilah kita keluar jenjalan kan. Jadi sabtu lepas planning nak jalan-jalan di Butterworth. Jadi kami keluar bersiar di Bandar Perda. Masa gerak dari umah Mertua keadaan kereta baik dan tiada masalah apa apa. [...]

Comments Off on Baterikucom Wira Bateri Bila Kecemasan

Bateriku.com | Bateri Kereta Kong? Part 1

By | 2018-05-08T09:36:38+00:00 February 16th, 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Masalah bateri|

Bateriku.com Penyelamat Bateri Kong | Pagi Isnin, awak bersilat menyiapkan anak-anak dengan baki 2 jam sebelum jumpa client dekat luar. Masuk kereta awak dah tercungap-cungap minta nyawa dengan jeritan anak-anak sebagai "radio pagi" lagi. Tiba-tiba sikit lagi nak sampai ke rumah babysitter, kereta mati. Mak panik nak! Sendu yang teramat dalam hati sado supermum ni, rasa nak [...]

Comments Off on Bateriku.com | Bateri Kereta Kong? Part 1

BATERIKU.COM | PENYELAMAT PANTAS KETIKA ENJIN KERETA TIDAK BOLEH DI HIDUPKAN

By | 2018-05-11T20:50:14+00:00 February 12th, 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA|

Hai semua.  Alkisahnya di hari jumaat yang lalu apabila berlaku situasi enjin kereta tak hidup. Dah semangat nak keluar lunch dengan member, sekali bila start kereta tak hidup. Cuak dengan panas wei. Berpeluh habis sampai ketiak pun bau ashemm.  Dengan pantasnya terus teringat ada BATERIKU.COM.  Apa lagi, call la BATERIKU.COM. Dengan keadaan jalan di Pulau [...]

Comments Off on BATERIKU.COM | PENYELAMAT PANTAS KETIKA ENJIN KERETA TIDAK BOLEH DI HIDUPKAN

5 SEBAB MEMILIH BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG!

By | 2018-05-11T16:34:38+00:00 May 6th, 2016|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Established, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Terima Kad Kredit, Trusted|

Kenapa perlu pilih bateriku.com ketika bateri kereta kong? Baru-baru ini, ramai kawan-kawan yang bercerita tentang bateriku.com. Mummy? Dah pernah dah pakai perkhidmatan bateriku.com semasa bateri kereta kong.  Pernah juga menulis kisah baterikereta kong di entri mummy beberapa bulan yang lepas.  Bateriku.com ini terletak di kawasan Mah Sing Kg Melayu Subang (panggilan orang sana).  Tetapi, semasa bateri kereta [...]

Comments Off on 5 SEBAB MEMILIH BATERIKU.COM KETIKA BATERI KERETA KONG!

Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada!

By | 2018-05-11T20:23:07+00:00 May 5th, 2016|Categories: 5 Kelebihan bateriku, At location, Bateri kong, Bateriku.com, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga murah, Masalah bateri, Mudah|

Assalamualaikum semua!  Jom cerita pasal bateri kereta kong hari ni!  Bukan apa, korang pernah terfikir tak... kalau tiba-tiba bateri kereta tak berfungsi kat tepi jalan, korang akan buat apa pada situasi terdesak macam tu?  Pagi-pagi keluar dari rumah dengan niat suci nak drive pergi ke tempat kerja, tiba-tiba pulak bateri kereta spoil buat hal.. apa [...]

Bateri Kong Cari Bateriku.com

By | 2018-05-11T19:16:18+00:00 May 5th, 2016|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga bateri murah, Terima Kad Kredit, Uncategorized|

Aku sengaja suka mengusik sorang sahabat aku suatu masa dulu.. "kereta baru pun boleh tersadai..?? haha".  Kereta dia mengalalami masalah bateri kong.  Bateri kong itu maksudnya keadaan sebuah bateri yang lemah kuasanya untuk menghidupkan enjin kenderaan semasa starting.  Bukan semua orang tahu pasal ini. Ikut-ikut sebut bateri kong tapi apa maksud di sebalik perkataan 'kong' [...]

Pengalaman Penuh Panik Apabila Bateri Kong DiMalam Hari Di Melaka

By | 2018-05-11T20:33:31+00:00 May 4th, 2016|Categories: Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Kad Kredit/ debit, Malam, Masalah bateri|

Assalamualaikum, teringat pula semalam kawan kemaskini di laman sosialnya tentang pengalaman dia bateri kong di Melaka.  Perempuan pula tu, sendirian memang menangis tak berlagu. Dia minta tolong jadi acik cadangkan bateriku.com. Ada pengalaman ke acik ? Serious pernah terjadi, masa itu acik dan kawan-kawan ke Melaka untuk menghadiri konvo.  Jadi hari sebelumnya niat di hati [...]

Servis Pemeriksaan Dan Penghantaran Bateri Kereta Secara Percuma Ke Seluruh Selangor & Kuala Lumpur!

By | 2018-05-07T19:11:37+00:00 September 29th, 2015|Categories: At location, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Masalah Servis, Mudah, Tiada caj tersembunyi|

Seperti hari-hari biasa, anda bangun awal pagi untuk ke tempat kerja.  Anda bergegas turun, ambil beg dan menuju ke kereta anda.  Setelah masuk ke dalam kereta, memperbetulkan tempat duduk, anda memulas kunci untuk menghidupkan enjin… …dan enjin kereta anda tidak mahu hidup! Pantas mata anda tertumpu ke bahagian dashboard untuk mencari sebarang indicator.  Satu hembusan [...]

Comments Off on Servis Pemeriksaan Dan Penghantaran Bateri Kereta Secara Percuma Ke Seluruh Selangor & Kuala Lumpur!