BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian

Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong

Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!

Harga murah

Home/Harga murah

3 PERKARA ANDA PERLU TAHU TENTANG MASALAH PEMANDUAN KERETA DI KUALA LUMPUR

By | 2018-05-02T09:12:48+00:00 April 30th, 2018|Categories: 1300222324, At location, Bateri kong, Car battery delivery, Free deliver check install, Harga murah, Masalah bateri, Masalah Parkir, Masalah Servis, Tiada caj tersembunyi|

Memandu di Kuala Lumpur sudah tentunya bukan sesuatu yang mudah. Bagi mereka yang biasa memandu pastinya lebih arif dan dapat menangani tahap ‘stress’ yang dihadapi kerana sudah lali dengan trafik dan sikap pemanduan pengguna lain.  Walaupun servis – servis E-hailing seperti Grab boleh didapati dengan mudah di kawasan Kuala Lumpur, namun peratusan pengguna jalanraya yang lebih [...]

Comments Off on 3 PERKARA ANDA PERLU TAHU TENTANG MASALAH PEMANDUAN KERETA DI KUALA LUMPUR

Kereta Tak Boleh Start? Bateriku.com Boleh Bantu Anda

By | 2018-05-24T03:24:12+00:00 April 25th, 2018|Categories: Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga murah, Jimatkan Duit Anda, lokasi kejadian|

Pada bulan Mac yang lepas, dalam kekalutan nak pergi ke pejabat dalam masa yang sama nak bawa anak saya yang demam, sesuatu yang tidak terduga berlaku.  Dah siap kunci pintu pagar semua dah, sekali tu kereta tak boleh nak start pulak.  Ternyata bateri kereta telah pun sampai tempoh hayatnya.  Oleh itu terpaksalah diganti, nak ganti pulak [...]

Servis Bateriku Di Penang Dengan Harga Bateri Kereta Murah

By | 2018-05-08T09:36:03+00:00 February 22nd, 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga murah, Masalah bateri|

Assalamualaikum. Siapa yang pakai kereta tapi tak pernah ada masalah bateri kereta kong? Saya tak sebut beli kereta sebabnya bila pinjam kereta orang sekalipun kadang kita berhadapan dengan masalah bateri kereta kong. Cerita mengenai bateri kereta kong ni saya nak kongsikan pengalaman menggunakan servis Bateriku.com di Penang dengan harga bateri kereta murah. Boleh dikatakan bateri kereta [...]

Comments Off on Servis Bateriku Di Penang Dengan Harga Bateri Kereta Murah

Bateriku.com Penyelamat Bateri Kereta Kong Kat Tengah Jalan

By | 2018-05-02T09:12:54+00:00 February 11th, 2018|Categories: 1300222324, Bateri kong, Car battery delivery, Free Check-up, Free deliver check install, Harga murah, Kad Kredit/ debit|

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم (Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang) Bateriku.com Penyelamat Bateri Kereta Kong Kat Tengah Jalan | Hari Jumaat, hari minggu di Johor... Gaji awal weyhhh bulan ni bagi kakitangan kerajaan... Jadi, memandangkan gaji awal kena buat bajet dapur awal. Kang ada yang kebulur belum sampai gaji akan datang. Awal-awal pagi lagi [...]

Comments Off on Bateriku.com Penyelamat Bateri Kereta Kong Kat Tengah Jalan

Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada!

By | 2018-05-11T20:23:07+00:00 May 5th, 2016|Categories: 5 Kelebihan bateriku, At location, Bateri kong, Bateriku.com, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga murah, Masalah bateri, Mudah|

Assalamualaikum semua!  Jom cerita pasal bateri kereta kong hari ni!  Bukan apa, korang pernah terfikir tak... kalau tiba-tiba bateri kereta tak berfungsi kat tepi jalan, korang akan buat apa pada situasi terdesak macam tu?  Pagi-pagi keluar dari rumah dengan niat suci nak drive pergi ke tempat kerja, tiba-tiba pulak bateri kereta spoil buat hal.. apa [...]

Bateri Kereta Kong di Putrajaya

By | 2018-04-29T13:08:07+00:00 May 5th, 2016|Categories: At location, Bateri kong, Harga murah, Kad Kredit/ debit, Mudah, Syarikat yang kukuh, Tiada caj tersembunyi|

Semalam chatting di Whatsapp dengan salah seorang rakan yang menetap di kawasan Shah Alam. Bila dah dapat chatting, macam-macam cerita keluar.  Seronok betul kami bertukar-tukar cerita.  Dia cerita, bersiar-siar di Putrajaya sampai bateri kereta kong.  Tu la nak berjalan jauh tapi tak periksa keadaan kereta dulu. Perempuan kan.  Tahu pandu je, bahagian enjin jarang nak [...]

Comments Off on Bateri Kereta Kong di Putrajaya