Jimatkan Duit Anda

/Jimatkan Duit Anda

Kereta Tak Boleh Start? Bateriku.com Boleh Bantu Anda

2018-05-24T03:24:12+00:0025th April 2018|Categories: Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga murah, Jimatkan Duit Anda, lokasi kejadian|

Pada bulan Mac yang lepas, dalam kekalutan nak pergi ke pejabat dalam masa yang sama nak bawa anak saya yang demam, sesuatu yang tidak terduga berlaku.  Dah siap kunci pintu pagar semua dah, sekali tu kereta tak boleh nak start pulak.  Ternyata bateri kereta telah pun sampai tempoh hayatnya.  Oleh itu terpaksalah diganti, nak ganti pulak [...]

Bateriku.com Servis 7:00 AM – 1:00 AM 365 hari setahun. Tidak perlu risau lagi.

2018-11-21T05:32:40+00:005th February 2018|Categories: 1300222324, 7:00 pagi - 1:00 pagi, Established, Free deliver check install, Harga bateri murah, Jangan Panik, Jimatkan Duit Anda, lokasi kejadian, Mudah, Servis Puas Hati|

Semalam detik cemas berlaku, bila kereta ibu kena clamp  tapi dia takde cash nak bayar.  Aku dengan gagah dan penuh semangat nak pergi selamatkan ibu. Alih-alih kereta tak boleh start.  Hak alahhh... Lama lepas tu ibu call cakap tak payah pegi sebab ibu dah jalan pegi atm.  Sian ibu dah lah sakit lutut.  Sobs. Berbalik [...]

Bateri Kereta Kong? Anda Jangan Panik Ya, bateriku.com Ada!

2018-05-24T02:51:52+00:0016th April 2017|Categories: #DapatkanKepastian, #getSecondOpinion, #JanganTukarDahulu, Jangan Panik, Jimatkan Duit Anda, lokasi kejadian, Uncategorized|

Kereta bila tetiba je tak boleh nak di hidupkan.  Janganlah panik,  terus mengatakan bateri kereta kong nak tukar bateri kereta.  Kereta bila rosak dan tak boleh nak di hidupkan, ada banyak kemungkinan lain yang menyebabkannya.  Antaranya, minyak habis, starter rosak, alternator tak berfungsi dan macam-macam lagi.  Jadi, jangan ingat setiap kali rosak asyik bateri kereta kong [...]

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!