BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian

Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong

Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!

lokasi kejadian

Home/lokasi kejadian

Kereta Tak Boleh Start? Bateriku.com Boleh Bantu Anda

2018-05-24T03:24:12+00:00 25th April 2018|Categories: Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga murah, Jimatkan Duit Anda, lokasi kejadian|

Pada bulan Mac yang lepas, dalam kekalutan nak pergi ke pejabat dalam masa yang sama nak bawa anak saya yang demam, sesuatu yang tidak terduga berlaku.  Dah siap kunci pintu pagar semua dah, sekali tu kereta tak boleh nak start pulak.  Ternyata bateri kereta telah pun sampai tempoh hayatnya.  Oleh itu terpaksalah diganti, nak ganti pulak [...]

Bateri Kereta Kong? Anda Jangan Panik Ya, bateriku.com Ada!

2018-05-24T02:51:52+00:00 16th April 2017|Categories: #DapatkanKepastian, #getSecondOpinion, #JanganTukarDahulu, Jangan Panik, Jimatkan Duit Anda, lokasi kejadian, Uncategorized|

Kereta bila tetiba je tak boleh nak di hidupkan.  Janganlah panik,  terus mengatakan bateri kereta kong nak tukar bateri kereta.  Kereta bila rosak dan tak boleh nak di hidupkan, ada banyak kemungkinan lain yang menyebabkannya.  Antaranya, minyak habis, starter rosak, alternator tak berfungsi dan macam-macam lagi.  Jadi, jangan ingat setiap kali rosak asyik bateri kereta kong [...]

Yang Indah Jarang Mudah

2018-05-24T04:42:38+00:00 30th January 2017|Categories: lokasi kejadian, Puas hati, Waranti|

BateriKu Dot Com Dan akhirnya, pada ketika cuti Tahun Baru Cina, berlanjutan melebihi tiga hari, bateri Alzaku menjadi lemah menanti 'kong'. Nasib baik teringat ada BateriKu Dot Com (www.facebook.com/bateriku). Terus saya Whatsapp nombor telefon yang terpapar, dan mereka bekerja hari ni. Setelah selesai sesi soaljawab menerusi Whatsapp dan berpuas hati dengan harga yang ditawarkan, saya pun [...]

Bateriku.com – Penghantaran Terus dan Pemasangan Bateri Kereta

2018-05-14T12:28:35+00:00 30th December 2014|Categories: Bateri jenama, Bateriku.com, lokasi kejadian|

Harini ingin berkongsi dengan kawan-kawan tentang bateriku.com. Kalau ada masalah bateri kereta di tengah jalan ingatlah bateriku.com.  Sekiranya memerlukan "jumpstart" bateri juga boleh menghubungi  bateriku.com.  Boleh juga hubungi bateriku.com jika enjin kereta "cranks" tapi gagal dihidupkan... Jadi apa lagi mesti nak tahu lebih lanjutkan.. Silalah ke laman web BATERIKU.COM  Antara bait ayat yang tertulis di situ ialah... Bateriku adalah satu lagi [...]