BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian

Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong

Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!

Masalah bateri

Home/Masalah bateri

3 PERKARA ANDA PERLU TAHU TENTANG MASALAH PEMANDUAN KERETA DI KUALA LUMPUR

2018-05-02T09:12:48+00:00 30th April 2018|Categories: 1300222324, At location, Bateri kong, Car battery delivery, Free deliver check install, Harga murah, Masalah bateri, Masalah Parkir, Masalah Servis, Tiada caj tersembunyi|

Memandu di Kuala Lumpur sudah tentunya bukan sesuatu yang mudah. Bagi mereka yang biasa memandu pastinya lebih arif dan dapat menangani tahap ‘stress’ yang dihadapi kerana sudah lali dengan trafik dan sikap pemanduan pengguna lain.  Walaupun servis – servis E-hailing seperti Grab boleh didapati dengan mudah di kawasan Kuala Lumpur, namun peratusan pengguna jalanraya yang lebih [...]

Comments Off on 3 PERKARA ANDA PERLU TAHU TENTANG MASALAH PEMANDUAN KERETA DI KUALA LUMPUR

Servis Bateriku Di Penang Dengan Harga Bateri Kereta Murah

2018-05-08T09:36:03+00:00 22nd February 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga murah, Masalah bateri|

Assalamualaikum. Siapa yang pakai kereta tapi tak pernah ada masalah bateri kereta kong? Saya tak sebut beli kereta sebabnya bila pinjam kereta orang sekalipun kadang kita berhadapan dengan masalah bateri kereta kong. Cerita mengenai bateri kereta kong ni saya nak kongsikan pengalaman menggunakan servis Bateriku.com di Penang dengan harga bateri kereta murah. Boleh dikatakan bateri kereta [...]

Comments Off on Servis Bateriku Di Penang Dengan Harga Bateri Kereta Murah

Kereta Tak Boleh Start Di Penang? Panggil Je Bateriku.com

2018-05-08T04:46:15+00:00 20th February 2018|Categories: At location, Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Masalah bateri, Mudah|

Kereta Tak Boleh Start Di Penang? Panggil Je Bateriku.com Jumaat lepas, adik cik en, ayang ajak cik en ke Pulau Pinang sebabnya dia nak hantar barang kawan dia kat Seberang Jaya Penang. Cik en asalnya malas nak pergi sebabnya masa ini cik en nak berehat rehat sebabnya jadual cik en sangat [...]

Bateriku.com | Bateri Kereta Kong? Part 1

2018-07-19T05:36:37+00:00 16th February 2018|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Car battery delivery, Free deliver check install, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Masalah bateri|

Bateriku.com Penyelamat Bateri Kong Pagi Isnin, awak bersilat menyiapkan anak-anak dengan baki 2 jam sebelum jumpa client dekat luar. Masuk kereta awak dah tercungap-cungap minta nyawa dengan jeritan anak-anak sebagai "radio pagi" lagi. Tiba-tiba sikit lagi nak sampai ke rumah babysitter, kereta mati. Mak panik nak! Sendu yang teramat dalam hati [...]

Comments Off on Bateriku.com | Bateri Kereta Kong? Part 1

Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada!

2018-05-11T20:23:07+00:00 5th May 2016|Categories: 5 Kelebihan bateriku, At location, Bateri kong, Bateriku.com, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga murah, Masalah bateri, Mudah|

Assalamualaikum semua!  Jom cerita pasal bateri kereta kong hari ni!  Bukan apa, korang pernah terfikir tak... kalau tiba-tiba bateri kereta tak berfungsi kat tepi jalan, korang akan buat apa pada situasi terdesak macam tu?  Pagi-pagi keluar dari rumah dengan niat suci nak drive pergi ke tempat kerja, tiba-tiba pulak bateri kereta spoil buat hal.. apa [...]

Pengalaman Penuh Panik Apabila Bateri Kong DiMalam Hari Di Melaka

2018-05-11T20:33:31+00:00 4th May 2016|Categories: Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Kad Kredit/ debit, Malam, Masalah bateri|

Assalamualaikum, teringat pula semalam kawan kemaskini di laman sosialnya tentang pengalaman dia bateri kong di Melaka.  Perempuan pula tu, sendirian memang menangis tak berlagu. Dia minta tolong jadi acik cadangkan bateriku.com. Ada pengalaman ke acik ? Serious pernah terjadi, masa itu acik dan kawan-kawan ke Melaka untuk menghadiri konvo.  Jadi hari sebelumnya niat di hati [...]