BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian

Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong

Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!

No husstle

Home/No husstle

Bila wanita tukar bateri kereta semudah tukar Hand bag

2018-04-21T02:28:01+00:00 31st July 2017|Categories: 1300222324, At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle|

Orang perempuan memang jarang ambil tahu pasal kereta.  Saya dulu masa mula-mula beli kereta memang zero knowledge pasal kereta.  Masa itu arwah ayah yang tolong serviskan itu dan ini.  Tapi pada masa yang sama, arwah ayah memang ada ajarkan pasai enjin kereta.  Cuma biasalah, i tend to ignore it sebab saya sudah tahu ayah memang sentiasa [...]

Comments Off on Bila wanita tukar bateri kereta semudah tukar Hand bag

Bateri kereta kong di Bangi, dapatkan servis dari bateriku.com

2018-04-21T02:28:27+00:00 31st July 2017|Categories: At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle|

Teringat cerita minggu lepas masa nak pergi bandar jalan sesak. Aku macam pelik jugak kenapa jalan jem. Timbul lah rasa pelik dalam hati tu. Terfikir ada roadblock ke? Tetapi rupanya ada sebuah kereta rosak. Tak boleh nak start. Mesti kereta dia bateri kong. Dok perhati tengok signal pun tak menyala. Lampu emergency pun takde. Ayah aku [...]

Comments Off on Bateri kereta kong di Bangi, dapatkan servis dari bateriku.com