No husstle

/No husstle

TIADA LAGI TRANSAKSI TUNAI SELEPAS 2020. SUDAHKAH KITA BERSEDIA?

2019-01-26T06:14:15+00:0011th January 2019|Categories: Bateriku.com, e-wallet, Kad Kredit/ debit, No husstle, Powering Green Solutions|

Umum kita tahu. Sejak 2015  syarikat-syarikat  ‘E-Wallet’ tumbuh bak cendawan. Syarikat gergasi seperti Touch & Go juga tidak berkecuali bersaing merebut tempat dan di sektor perbankan pula sibuk mempromosi  system QR code yang mungkin mengantikan sistem Kad credit. Ya.. kita dalam era ‘reformasi’ system pembayaran/perbankan digital atau ‘Cashless’ payment. Abg Asid yakin kalau Kita tak [...]

Bila wanita tukar bateri kereta semudah tukar Hand bag

2019-01-26T06:13:06+00:0031st July 2017|Categories: 1300222324, At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle|

Orang perempuan memang jarang ambil tahu pasal kereta.  Saya dulu masa mula-mula beli kereta memang zero knowledge pasal kereta.  Masa itu arwah ayah yang tolong serviskan itu dan ini.  Tapi pada masa yang sama, arwah ayah memang ada ajarkan pasai enjin kereta.  Cuma biasalah, i tend to ignore it sebab saya sudah tahu ayah memang sentiasa [...]

Bateri kereta kong di Bangi, dapatkan servis dari bateriku.com

2019-01-26T06:12:59+00:0031st July 2017|Categories: At location, Bateri kong, Free Check-up, Free deliver check install, Mudah, No husstle|

Teringat cerita minggu lepas masa hendak pergi bandar tetapi jalan sesak.  Aku macam pelik jugak kenapa jalan begitu jem.  Timbullah rasa pelik dalam hati ini. Terfikir ada road block kah? Tetapi rupa-rupanya ada sebuah kereta rosak. Tak boleh hendak start.  Mesti kereta dia bateri kong. Duduk perhati tengok signal pun tidak menyala. Lampu emergency pun tak [...]

Bateriku.com – Direct Delivery and Car Battery Assembly

2019-01-25T10:50:19+00:0030th December 2014|Categories: 1300222324, Bateriku.com, Car battery delivery, Car Battery Type, Free deliver check install, No husstle, The Right Battery Type for your car|

Today I want to share with friends about bateriku.com. If there is a problem with your car battery in the middle of the road, remember bateriku.com. If you need a battery jump start, you can also call bateriku.com.  Should your engine cranks but it fails to turn on your car, bateriku.com is able to check [...]

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!