Servis Puas Hati

/Servis Puas Hati

Review Bateriku.com – Penghantaran dan Penukaran Bateri Kereta

2018-11-19T09:24:02+00:0019th March 2018|Categories: Bateri jenama, Bateriku.com, Mudah, Servis Puas Hati, Tiada caj tersembunyi, Uncategorized|

Permulaan Hari Hari Ahad yang cerah. Walaupun ABAH dan Mama tidak dapat tidur dengan cukup pada malam tadi sebab Amir dan Amirah asyik terbangun sebab batuk-batuk, tapi pagi ini disambut ABAH dengan ceria. Bunyi burung berkicauan dan suasana cerah di luar. Hari Ahad yang menceriakan. Lalu ABAH pun mengajak Mama untuk bersarapan di luar. Jom [...]

Bateriku.com Servis 7:00 AM – 1:00 AM 365 hari setahun. Tidak perlu risau lagi.

2018-11-21T05:32:40+00:005th February 2018|Categories: 1300222324, 7:00 pagi - 1:00 pagi, Established, Free deliver check install, Harga bateri murah, Jangan Panik, Jimatkan Duit Anda, lokasi kejadian, Mudah, Servis Puas Hati|

Semalam detik cemas berlaku, bila kereta ibu kena clamp  tapi dia takde cash nak bayar.  Aku dengan gagah dan penuh semangat nak pergi selamatkan ibu. Alih-alih kereta tak boleh start.  Hak alahhh... Lama lepas tu ibu call cakap tak payah pegi sebab ibu dah jalan pegi atm.  Sian ibu dah lah sakit lutut.  Sobs. Berbalik [...]

Bateriku.com Review

2018-05-24T08:33:59+00:0027th December 2017|Categories: Bateriku.com, Cepat, Servis Puas Hati|

Kalau tetiba kereta tak boleh start disebabkan bateri kong apa yang korang buat?  Mesti gabra kan. Lagi-lagi kalau macam mama yang tak reti sangat tentang kereta ni.  Tau bawa aje haha.   Semalam baby blue mama meragam taknak start masa nak pergi kerja.  Fuh, nasib baik jadi kat rumah.  Tapi mama tak gabra pun sebab dah [...]

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!