BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian

Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong

Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!

Syarikat yang kukuh

Home/Syarikat yang kukuh

Bateri Kereta Kong di Putrajaya

2018-04-29T13:08:07+00:00 5th May 2016|Categories: At location, Bateri kong, Harga murah, Kad Kredit/ debit, Mudah, Syarikat yang kukuh, Tiada caj tersembunyi|

Semalam chatting di Whatsapp dengan salah seorang rakan yang menetap di kawasan Shah Alam. Bila dah dapat chatting, macam-macam cerita keluar.  Seronok betul kami bertukar-tukar cerita.  Dia cerita, bersiar-siar di Putrajaya sampai bateri kereta kong.  Tu la nak berjalan jauh tapi tak periksa keadaan kereta dulu. Perempuan kan.  Tahu pandu je, bahagian enjin jarang nak [...]

Comments Off on Bateri Kereta Kong di Putrajaya