Uncategorized

/Uncategorized

Ni antara senarai aplikasi yang memudahkan pemanduan anda.

2019-02-22T04:02:21+00:0022nd February 2019|Categories: Uncategorized|

1. Bateriku.com Aplikasi ini sangat berguna terutama ketika anda mengalami masalah bateri kereta. Macam bateri kong, app ni mmg wajib korang simpan dalam fon. Bateri kong ni kita pun tak tahu bila ia akan berlaku kan? 2. WAZE atau Google Maps Di Malaysia, terlalu ramai yang menggunakan 2 aplikasi ini yang fungsinya bukan sahaja untuk [...]

Kereta Buat Hal! Bateri Kong/Alternator/Starter?

2019-02-19T07:46:56+00:0019th February 2019|Categories: Uncategorized|

Ini adalah rutin hari minggu tahun 2019. Mommy dan daddy akan siapkan anak ke sekolah seawal 6 pagi. Mommy siapkan baju dan sarapan pagi, daddy siapkan anak-anak. Adam dan Anis pergi sekolah naik van, manakala daddy pergi kerja. Tinggal lah mommy dan Amal di rumah. Mommy akan hantar Amal pergi mengaji Iqra pukul 10 pagi. Dalam [...]

Review Bateriku.com – Penghantaran dan Penukaran Bateri Kereta

2019-01-26T06:15:36+00:0019th March 2018|Categories: Bateri jenama, Bateriku.com, Mudah, Servis Puas Hati, Tiada caj tersembunyi, Uncategorized|

Permulaan Hari Hari Ahad yang cerah. Walaupun ABAH dan Mama tidak dapat tidur dengan cukup pada malam tadi sebab Amir dan Amirah asyik terbangun sebab batuk-batuk, tapi pagi ini disambut ABAH dengan ceria. Bunyi burung berkicauan dan suasana cerah di luar. Hari Ahad yang menceriakan. Lalu ABAH pun mengajak Mama untuk bersarapan di luar. Jom [...]

Bateri Kereta Kong? Anda Jangan Panik Ya, bateriku.com Ada!

2019-01-26T06:12:45+00:0016th April 2017|Categories: #DapatkanKepastian, #getSecondOpinion, #JanganTukarDahulu, Jangan Panik, Jimatkan Duit Anda, lokasi kejadian, Uncategorized|

Kereta bila tetiba je tak boleh nak di hidupkan.  Janganlah panik,  terus mengatakan bateri kereta kong nak tukar bateri kereta.  Kereta bila rosak dan tak boleh nak di hidupkan, ada banyak kemungkinan lain yang menyebabkannya.  Antaranya, minyak habis, starter rosak, alternator tak berfungsi dan macam-macam lagi.  Jadi, jangan ingat setiap kali rosak asyik bateri kereta kong [...]

Bateri Kong Cari Bateriku.com

2019-01-26T06:11:12+00:005th May 2016|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga bateri murah, Terima Kad Kredit, Uncategorized|

Aku sengaja suka mengusik sorang sahabat aku suatu masa dulu.. "kereta baru pun boleh tersadai..?? haha".  Kereta dia mengalalami masalah bateri kong.  Bateri kong itu maksudnya keadaan sebuah bateri yang lemah kuasanya untuk menghidupkan enjin kenderaan semasa starting.  Bukan semua orang tahu pasal ini. Ikut-ikut sebut bateri kong tapi apa maksud di sebalik perkataan 'kong' [...]

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!