Uncategorized

/Uncategorized

Guna Alasan Bateri Kereta Habis !

2019-01-17T09:19:05+00:0017th January 2019|Categories: Uncategorized|

Manusia zaman sekarang memang susah nak percaya, orang-orang macam ni lah yang buatkan kita jadi was-was nak hulurkan bantuan pada mereka yang betul-betul dalam kesusahan. Harap lepas ni korang semua tak buntu dengan pasangan ini sebab mereka dah terang-terang menipu, gunakan  alasan yang sama untuk ‘pow’ duit orang lain. Menurut pengalaman pengguna Twitter ini, suaminya dah ‘terkena’ dua [...]

Review Bateriku.com – Penghantaran dan Penukaran Bateri Kereta

2018-11-19T09:24:02+00:0019th March 2018|Categories: Bateri jenama, Bateriku.com, Mudah, Servis Puas Hati, Tiada caj tersembunyi, Uncategorized|

Permulaan Hari Hari Ahad yang cerah. Walaupun ABAH dan Mama tidak dapat tidur dengan cukup pada malam tadi sebab Amir dan Amirah asyik terbangun sebab batuk-batuk, tapi pagi ini disambut ABAH dengan ceria. Bunyi burung berkicauan dan suasana cerah di luar. Hari Ahad yang menceriakan. Lalu ABAH pun mengajak Mama untuk bersarapan di luar. Jom [...]

Bateri Kereta Kong? Anda Jangan Panik Ya, bateriku.com Ada!

2018-05-24T02:51:52+00:0016th April 2017|Categories: #DapatkanKepastian, #getSecondOpinion, #JanganTukarDahulu, Jangan Panik, Jimatkan Duit Anda, lokasi kejadian, Uncategorized|

Kereta bila tetiba je tak boleh nak di hidupkan.  Janganlah panik,  terus mengatakan bateri kereta kong nak tukar bateri kereta.  Kereta bila rosak dan tak boleh nak di hidupkan, ada banyak kemungkinan lain yang menyebabkannya.  Antaranya, minyak habis, starter rosak, alternator tak berfungsi dan macam-macam lagi.  Jadi, jangan ingat setiap kali rosak asyik bateri kereta kong [...]

Bateri Kong Cari Bateriku.com

2018-05-11T19:16:18+00:005th May 2016|Categories: Bateri kong, Bateriku.com, Hantar Periksa Pasang PERCUMA, Harga bateri murah, Terima Kad Kredit, Uncategorized|

Aku sengaja suka mengusik sorang sahabat aku suatu masa dulu.. "kereta baru pun boleh tersadai..?? haha".  Kereta dia mengalalami masalah bateri kong.  Bateri kong itu maksudnya keadaan sebuah bateri yang lemah kuasanya untuk menghidupkan enjin kenderaan semasa starting.  Bukan semua orang tahu pasal ini. Ikut-ikut sebut bateri kong tapi apa maksud di sebalik perkataan 'kong' [...]

BATERIKU.COM | HANTAR . PERIKSA . PASANG > PERCUMA

Masalah Bateri Kereta? BATERIKU.COM Hantar | Periksa | Pasang PERCUMA. #DapatkanKepastian Hubungi 1-300-22-2324 atau Whatsapp: 012-938 8621, 011-5675 6728 dan 011-5675 6729 atau muat turun App di Google Play dan Appstore sekarang!

BATERIKU.COM | FREE > DELIVER . CHECK . INSTALL

Car Battery Problem? BATERIKU.COM FREE Deliver | Check | Install.  #GetSecondOpinion #BateriKong Call 1-300-22-2324 or Whatsapp 012-938 8621, 011-5675 6728 and 011-5675 6729 or download App at Google Play and AppStore now!